ASUS ROG STRIX Scope II alınır mı?

Evet, Nx Redde üzmez ama Snow switchin sesi daha tok, yeni nesil custom klavyelerin çıkardığı sese yakın bir ses çıkarır. Ama dediğim gibi Nx Redde bu fiyat için gayet iyi. Asus'un klavyeleri fazlasıyla kaliteli oluyor kulaklık, mouse bileşenlerine nazaran. Kaldı ki 3 sene sıfır sıkıntısız Rog Strix Flare kullandım. Fakat satıcıyla iletişime geçin, eğer Snow olan varsa değiştirmelerini talep edin yoksa iade edeceğim tarzında göz korkutun. Beğendiyseniz de Snow olanla değiştirmezlerse kalsın, kullanın.

Baktım da NX Red'in Snow'dan tek farkı ses, onun harici arada 0.2gf'lik basım gücü farkı var. NX Red'miş klavye. Red switchlerde sessiz çok büyük bir fark yokmuş. Hatta hiç fark yok.

Son düzenleme:
Baktım da NX Red'in Snow'dan tek farkı ses, onun harici arada 0.2gf'lik basım gücü farkı var. NX Red'miş klavye. Red switchlerde sessiz çok büyük bir fark yokmuş. Hatta hiç fark yok.
Hocam memnun musunuz klavyeden?

RX mi almalıyım NX mi karar veremiyorum. Bir de galiba 1000 lira indirim oluyormuş ASUS ürünlerinde siz aldınız mı?

Ben şu anki kampanyayı değil de diğer 500TL geri ödeme kampanyasına katıldım 1Ç5 ay falan geçti daha yeni yatırdılar, bayağı bekletiyorlar.

Ben şu anki kampanyayı değil de diğer 500TL geri ödeme kampanyasına katıldım 1Ç5 ay falan geçti daha yeni yatırdılar, bayağı bekletiyorlar.
90 iş günü içinde hocam. Asustan 2066 tl yattığında unutmuş olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…