ASUS ROG STRIX Scope II alınır mı?

Hocam bende scope 2 RX almayı düşünüyorum da nx ile çok fark var mıdır bu klavyeler hakkında çok bilgi yok 3500 TL bütçe var.

Çok farkı yok red çok az daha sesli snow daha tok snow alin geçin.

Snow olan nx galiba ama aralarında 1000 TL fark var ses için değer mi acaba?

Eğer paraniz bolsa değer fakat o 1000TL'ye baska bir şey alirim veya 1000 liram cepte kalsin dersenizde olur çünkü cok farkı yok.

RX alin hocam suya dayanıklılık var ben şahsen RX alacağım.

Son düzenleme:

Araştırdığıma göre RX modeli daha iyi gibi duruyor optik switchler daha iyi gibi.
Eğer paraniz bolsa değer fakat o 1000TL'ye baska bir şey alirim veya 1000 liram cepte kalsin dersenizde olur çünkü cok farkı yok.

RX alin hocam suya dayanıklılık var ben şahsen RX alacağım.
Aldınızmı? Aldıysanız soru sorucağımda

Araştırdığıma göre RX modeli daha iyi gibi duruyor optik switchler daha iyi gibi.

Aldınızmı? Aldıysanız soru sorucağımda
asus rog strix scope ii 96 wireless bu modeli aldım hocam.İtopyada beyaz olanı 4700'e satılıyordu madem alıyorum 1k fazla koyar wireless alıyım dedim.

ASUS ROG STRIX Scope II 96 Wireless bu modeli aldım hocam. İtopya'da beyaz olanı 4700'e satılıyordu madem alıyorum 1K fazla koyar Wireless alayım dedim.

İyi yapmışsınız hayırlı olsun fakat ben yeni model RX switchleri ve hotswapı için tercih edecektim RX switchlere sahip değil Wireless modeli.

ASUS ROG STRIX Scope II 96 Wireless bu modeli aldım hocam. İtopya'da beyaz olanı 4700'e satılıyordu madem alıyorum 1K fazla koyar Wireless alayım dedim.

Bir de ben bulamadım 6000 diyor itopyads.

Aldınız mı? Aldıysanız soru sorucağımda.

İadeden gelecek olan parayi bekliyorum 3 gün içinde alacağım Gaming gen de İyzico ile ödersenjz %20 indirim var hocam. Yaklaşık 2800TL'ye geliyor bayağı iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı