ASUS ROG STRIX Scope II alınır mı?

Ben şu anki kampanyayı değil de diğer 500TL geri ödeme kampanyasına katıldım 1Ç5 ay falan geçti daha yeni yatırdılar, bayağı bekletiyorlar.
İkisi de alınmıyor mu birlikte? Geri ödeme kampanyası dediğiniz yorum yapınca alınan indirim mi yoksa Asusun sitesinde olan kampanya mı? Bir de RX mi almalıyım NX mi?

İkisi de alınmıyor mu birlikte? Geri ödeme kampanyası dediğiniz yorum yapınca alınan indirim mi yoksa ASUS'un sitesinde olan kampanya mı? Bir de RX mi almalıyım NX mi?

Zaten dediğim kampanya bitti. Diğeri ne zaman bitiyor bilmiyorum ben o yeni gelen kampanyadan faydalanamadım çünkü belirli tarihte almak gerekiyormuş sanırım Temmuz'un 3'ünden sonra alınan ürünler dahilmiş, ben mayıs 28'de aldım, o yüzden kampanyaya katılamadım yani bir fikrim yok. NX Snow hissiyat olarak çok iyi açıkçası, sesi de çok değil Red Switch'lere göre bir tık daha az.

Zaten dediğim kampanya bitti. Diğeri ne zaman bitiyor bilmiyorum ben o yeni gelen kampanyadan faydalanamadım çünkü belirli tarihte almak gerekiyormuş sanırım Temmuz'un 3'ünden sonra alınan ürünler dahilmiş, ben mayıs 28'de aldım, o yüzden kampanyaya katılamadım yani bir fikrim yok. NX Snow hissiyat olarak çok iyi açıkçası, sesi de çok değil Red Switch'lere göre bir tık daha az.
selamlar şuan hangi modeli kullanıyorsunuz Red olan gelmişti iade edip Snow olanı aldınız mı?

Çok iyi ben yanlış anlamışım. ASUS ROG STRIX SCOPE II TÜRKÇE TUŞ DİZİLİMİ ROG NX SNOW şu model değil mi bir yanlışlık yok doğru klavyeden bahsediyoruz.

Peki önerir misiniz? Hissiyatı tuşa basımı yanlışlıkla basma gibi şeyler oluyor mu? CS2 çok oynuyorum değerli fikriniz nedir?

Evet dediğin klavyeden bahsediyorum. Hissiyat çok iyi hafif dokunsan bile bastığını hissediyorsun bu da CS2, Valorant tarzı rekabetçi oyunlarda bayağı bir katkı sağlıyor. Basım gücü çok düşük fakat elim üstündeyken falan yanlış basma olmuyor, çok minik dokunuşta bile algılıyor açıkçası bu iyi bir şey. Kendimde sürekli CS2 oynadığım için sadece CS2 odaklı alacaksan kesinlikle alınabilir fakat tam boy olması benim için bir eksik olmasa da senin için olabilir. Bunların haricinde mükemmel bir klavye.

Dostlar, ekstra %5 indirim ile 3732,55TL'ye denk geliyor. ASUS EKİPMANINI ANLAT kampanyası 500TL geri ödeme veriyor ve Bonus kartımda da 500TL bonus param var, yani klavye 2732,55TL'ye denk geliyor.
Bu fiyata alınır mı?
Hocam gözü kapalı alınır. Ben 2 hafta önce aldım ama kablosuz olanı. Ss tkl prodan geçtim. Çok memnunum..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı