ASUS ROG Strix Scope II klavyenin hangi modeli alınmalı ?

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Hocam benim gibi çok tozlu bir bölge yaşasanız bile riske girip nx mi alırdınız?(Risk dememim sebebi sertifika)
Switchlerin seslerini kıyaslayın, eğer NX Switch sesi çok daha iyi gelmiyorsa RX almamak için sebep olarak sadece keycaplerin piyasada bulunamaması ve 1.5mm actuation pointin çok hassas olması düşünülebilir, onun dışında ben kendim çok memnunum.

1- Asus Rog Strix Scope II RX RED Switch 3.747,10 TL

2-ASUS ROG Strix Scope II ROG NX Snow Switch 4.343,22 TL ASUS ROG Strix Scope II ROG NX Snow Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye

Bahsedilen klavyeler bunlar sanırım. Rx ve NX Snow Switch bir de sadece NX mi var?

Aradaki farklara bakıyorum fiyat farkına değecek mi bakalım. Herhangi bir mağazada varsa denemeye gideceğim.

Eskiler bilir Razer Blackwidow Tournament Edition tarzı klavye istiyorum.

1- Asus Rog Strix Scope II RX RED Switch 3.747,10 TL

2-ASUS ROG Strix Scope II ROG NX Snow Switch 4.343,22 TL ASUS ROG Strix Scope II ROG NX Snow Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye

Bahsedilen klavyeler bunlar sanırım. Rx ve NX Snow Switch bir de sadece NX mi var?

Aradaki farklara bakıyorum fiyat farkına değecek mi bakalım. Herhangi bir mağazada varsa denemeye gideceğim.

Eskiler bilir Razer Blackwidow Tournament Edition tarzı klavye istiyorum.
Ben de çok arada kaldım. Deneyecek yer bulamadım. Neresi var?

DX yazanlar Deluxe varyantları, switchle doğrudan bir alakası yok DX isminin.
Scope serisinde 3 tür switch ve varyantları var:
RX: Asus'un kendi switchi, optik. Bayağı güzel. Scope RX, Scope II RX, Scope RX TKL Wireless Deluxe gibi modellerinde var. Clicky taraflar için bir şey diyemem ama RX Red muazzam.
NX: Yine Asus üretimi, ancak mekanik. Scope NX, Scope II NX, Scope II 96 gibi modellerinde var. NX'ler basit kalıyor şahsen, sevmiyorum çok. Tek istisnası NX Gen 2 Snow, mekanik ama optik gibi bir hissiyatı var ve çok stabil.
Cherry MX: Zaten ne olduğunu söylememe gerek yok, Cherry işte :D. Scope TKL, Scope Deluxe gibi modellerde var.
Aralarında da sıralama yapacak olsam RX>NX Snow>Cherry>NX derdim.

DX yazanlar Deluxe varyantları, switchle doğrudan bir alakası yok DX isminin.
Scope serisinde 3 tür switch ve varyantları var:
RX: Asus'un kendi switchi, optik. Bayağı güzel. Scope RX, Scope II RX, Scope RX TKL Wireless Deluxe gibi modellerinde var. Clicky taraflar için bir şey diyemem ama RX Red muazzam.
NX: Yine Asus üretimi, ancak mekanik. Scope NX, Scope II NX, Scope II 96 gibi modellerinde var. NX'ler basit kalıyor şahsen, sevmiyorum çok. Tek istisnası NX Gen 2 Snow, mekanik ama optik gibi bir hissiyatı var ve çok stabil.
Cherry MX: Zaten ne olduğunu söylememe gerek yok, Cherry işte :D. Scope TKL, Scope Deluxe gibi modellerde var.
Aralarında da sıralama yapacak olsam RX>NX Snow>Cherry>NX derdim.
En iyi olarak düşündüğünüz model bu sanırım ASUS ROG Strix Scope II ROG NX Snow Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye

Hayır, RX switchler daha güzel. Scope II RX güzel klavye, Armoury Crate ile uğraşırım ve yer sorunum yok diyorsan.

Nx switchlerin toza ve suya dayanıklılığı var mı? Nx switch aldım genelde oyun oynuyorum ama clicky switchlere daha çok alışığım ve tuşların çok hassas olmasını istemiyorum. İade edip RX mi alayım başka klavye mi bakayım ne önerirsiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı