ASUS ROG STRIX Scope II RX alınır mı?

Evet bunu biliyorum, tarihi geldiğinde başvuru yapacağım. Bir de Ekipmanınızı Anlatın kampanyası var, oradan da 500 TL hediye alınabiliyor ama aynı ürün ile iki kampanyadan da ödeme alınabiliyor mu acaba onu bilmiyorum.
Tek üründen iki geri ödeme aldım toplam 1533 TL.

Klavye geldi hocam. Hissiyatı, kalitesi falan inanılmaz iyi. MSI GK50 Low Profile'dan geçiş yaptım da 3 sene sanki kütük kullanmışım 😅
Hissiyatı tuşlara tıklayınca ne kadar ses çıkıyor ve alınır şuan?

Selamlar,

ASUS'un geri ödemesiyle 2650 TL'ye geliyor, tavsiye eder misiniz? Araştırdığım kadarıyla kullanılan switch kaliteli ve kullanıcı yorumları fazlasıyla olumlu gözüküyor.

Hocam hayırlı olsun bende rx düşünüyorum da deneyiminizi aktarır mısınız.3600 tl şuanda indirimde yok bayadır.

Hocam hayırlı olsun bende RX düşünüyorum da deneyiminizi aktarır mısınız? 3600 TL şu anda indirimde yok bayağıdır.
Sağ olun, ben aldığımdan beri bayağı memnunum. Tuş hissiyatı, kullanımı vs. kaliteli olduğunu hissettiriyor her açıdan.

Baktım ama herhangi bir kampanya vs. göremedim.

İyzico ile ödemeye %20 indirim veriyor güzel indirim.

Klavyeyi aldım açıkçası klavye gayet güzel ışıklandırmasi falan ancak ben hassasiyetini sevmedim ufak dokunuyorsun hemen yazıyor ve klavye laptop klavyesine gore fazla büyük %98'lik klavyeler dsha hoş masasi büyük olanlar alabilir fakat yazim hatasi yapma ihtimaliniz çok yüksek.

Klavyeyi aldım açıkçası klavye gayet güzel ışıklandırmasi falan ancak ben hassasiyetini sevmedim ufak dokunuyorsun hemen yazıyor ve klavye laptop klavyesine gore fazla büyük %98'lik klavyeler dsha hoş masasi büyük olanlar alabilir fakat yazim hatasi yapma ihtimaliniz çok yüksek.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı