ASUS ROG Strix Scope NX vs SteelSeries Apex 7

Bütçe
3000
Sizin düşüncenizde sorun mu var? Cherry MX markasını biliyor musunuz? Gidip Youtube üzerinden 2 tane görsel bulup benimle paylaşıyorsunuz. Lütfen saçma sapan yorum yapmadan önce sözünü ettiğim terimlere dikkat kesilin. Gerçekten saçmalamayın.
Sen 2 link atıp bak videoları var derken sorun yok ben resim attıgım icin mi sorun var ? Orada seni taklit ettigim net değil mi ? Yorum kasmak için yorum yapıyorsunuz.

Sen 2 link atıp bak videoları var derken sorun yok ben resim attıgım icin mi sorun var ? Orada seni taklit ettigim net değil mi ? Yorum kasmak için yorum yapıyorsunuz.
Benim paylaştığım üründeki Cherry MX anahtarlar ile senin paylaştığın videolardaki ürünler aynı mı? Bilgin olmadan bana Gamepower üründen bahsediyorsun. Şu saatte saçma sapan yorumlarınıza dayanak aramayın.

Sen taklit etmiyorsun. Sadece saçma ürünler üzerinden bilgisizce ve cahilce yorum paylaşıyorsun.

Benim paylaştığım üründeki Cherry MX anahtarlar ile senin paylaştığın videolardaki ürünler aynı mı? Bilgin olmadan bana Gamepower üründen bahsediyorsun. Şu saatten saçma sapan yorumlarınıza dayanak aramayın.

Sen taklit etmiyorsun. Sadece saçma ürünler üzerinden bilgisizce ve cahilce yorum paylaşıyorsun.
Hocam bu sana son mesajım anlayamıyorsun. 2 video atıp bak böyle böyle diyorsun.. bende sana diyorum ki , bak ogre'yide 2 video var övüyorlar ama ürün çöp... anlayabilmen için tekrarlıyorum : Youtube'da ki videolar ile kullanıcı deneyimleri arasında dağlar kadar fark var. Satın almak isteyen arkadasımız bilmiyor mu youtube'dan izleyip satın almayı ?? Arkadaşımız buraya yazıyor ki bilgisi olan deneyimi olan bizleri bilgilendirsin. Senin gibi arkadaslar ise yorum yapmak icin yorum yapıyorsunuz. Umarım anlayabilirsin şayet ne yazarsan yaz cevap vermeyecegim zaman kaybı.

Hocam bu sana son mesajım anlayamıyorsun. 2 video atıp bak böyle böyle diyorsun. Bende sana diyorum ki, bak ogre'yide 2 video var övüyorlar ama ürün çöp... Anlayabilmen için tekrarlıyorum: YouTube'daki videolar ile kullanıcı deneyimleri arasında dağlar kadar fark var. Satın almak isteyen arkadasımız bilmiyor mu YouTube'dan izleyip satın almayı? Arkadaşımız buraya yazıyor ki bilgisi olan deneyimi olan bizleri bilgilendirsin. Senin gibi arkadaşlar ise yorum yapmak icin yorum yapıyorsunuz. Umarım anlayabilirsin şayet ne yazarsan yaz cevap vermeyecegim zaman kaybı.
Anlama yetilerin mi kapalı? Gamepower'ın x bir ürünü ile XPG'nin Cherry MX kırmızı anahtarlı bir ürünü neye göre aynı kefeye koyuyorsun? Beynin ya da algın basıyor mu?

Bak bu firma dünyanın en önde gelen anahtar üreticilerinden birisi ve üst düzey ürünlerde kullanılan anahtarlar üretiyor. Biz buna birden fazla marka ve üründe rastlıyoruz. Görüyoruz. Gamepower gibi çoğu ürününde kolaya kaçan firmaların aksine spesifik olarak bir kalite tutturmak isteyen XPG ürününü belirtiyoruz.

Bu ürünün içindekilere kendi sitesinde yer alan bilgiler üzerinden ve kendilerini ispatlamış kanallar üzerinden boyut katıyoruz.

Şimdi tekrar ediyorum: Cahilce ve anlama yoksunluğu çeken düşüncelerinizi alıp Gamepower kötülemesi yapabilirsiniz. Cherry MX markası hakkında zerre bilginiz yokken yolunuza ve işinize bakın.

Anlama yetilerin mi kapalı? Gamepower'ın x bir ürünü ile XPG'nin Cherry MX kırmızı anahtarlı bir ürünü neye göre aynı kefeye koyuyorsun? Beynin ya da algın basıyor mu?

Bak bu firma dünyanın en önde gelen anahtar üreticilerinden birisi ve üst düzey ürünlerde kullanılan anahtarlar üretiyor. Biz buna birden fazla marka ve üründe rastlıyoruz. Görüyoruz. Gamepower gibi çoğu ürününde kolaya kaçan firmaların aksine spesifik olarak bir kalite tutturmak isteyen XPG ürününü belirtiyoruz.

Bu ürünün içindekilere kendi sitesinde yer alan bilgiler üzerinden ve kendilerini ispatlamış kanallar üzerinden boyut katıyoruz.

Şimdi tekrar ediyorum: Cahilce ve anlama yoksunluğu çeken düşüncelerinizi alıp Gamepower kötülemesi yapabilirsiniz. Cherry MX markası hakkında zerre bilginiz yokken yolunuza ve işinize bakın.
Hala ürünleri kıyasladığı mı düşünüyor... Sanırım ilk defa birini engelleyeceğim engelleme var mı acaba :/

Hala ürünleri kıyasladığı mı düşünüyor... Sanırım ilk defa birini engelleyeceğim engelleme var mı acaba :/
Anlama yoksunu çeken forum üyesi, bir ürünü önermek için kullanmak gerekmez. Ürünü iyi, kaliteli ve seçilebilir yapan etmenler vardır. R7 5800X3D alacak birisi ürünü sadece deneyenlere mi sorarak alır? Bu mantığa göre bir üründen sadece kullananlar anlıyor yani? Gördüğüm en cahilce yorumlardan birisi. Buna göre global veriler ve inceleme kanallarının hepsi yanlı ya da yanlış işler yapıyor. Sadece kullanan bilir.

Resmen komedi.

Anlama yoksunu çeken forum üyesi, bir ürünü önermek için kullanmak gerekmez. Ürünü iyi, kaliteli ve seçilebilir yapan etmenler vardır. R7 5800X3D alacak birisi ürünü sadece deneyenlere mi sorarak alır? Bu mantığa göre bir üründen sadece kullananlar anlıyor yani? Gördüğüm en cahilce yorumlardan birisi. Buna göre global veriler ve inceleme kanallarının hepsi yanlı ya da yanlış işler yapıyor. Sadece kullanan bilir.

Resmen komedi.
Fazla takılmayın arkadaşın dediklerine. Haklısınız. Gelmiş başka bir konuda benimle sorunu var diye Basilisk Ultimate önerime "beğenmedim" atıyor 😃 Bir de etiketliyorum nedenini söylemiyor ya, deliriyorum. Bunun gibi bilgisi olmayıp da boş konuşan insanlar çok fena kirletiyor forumu.

Fazla takılmayın arkadaşın dediklerine. Haklısınız. Gelmiş başka bir konuda benimle sorunu var diye Basilisk Ultimate önerime "beğenmedim" atıyor 😃 Bir de etiketliyorum nedenini söylemiyor ya, deliriyorum. Bunun gibi bilgisi olmayıp da boş konuşan insanlar çok fena kirletiyor forumu.
Kardeşim ben senin kim oldugunu da unutmuştum. Sen gerçekten takıntılı ruh hastasısın.. sadece önerini beğenmedigim icin begenmedim attım senin oldugunu bilseydim bulaşmazdım. Senin büyük sorunların var ve senin adına cidden üzülüyorum ve rica ediyorum.. Lütfen rica ediyorum beni sal.

Belirli aralıklarla çıkıyor böyle insanlar. Kara delik gibi ne yapsan emiliyor sanki. 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı