İnceleme ASUS ROG STRIX SCOPE RX EVA-02 Edition incelemesi

Hayırlı olsun hocam, inceleme için elinize sağlık. Bu arada klavye ateş ediyor.

Muhtemelen yüksek miktarda zamlanacak zaten, uzun zamanlar boyunca kullanacağınızı düşünüyorum. Klavyenin switchleri ile ilgili bir bilgiye rastlamadım ama?

RX Red switch var. Klavyenin ilanında bile kabak gibi yazdığından eklemedim. Ses ve his olarak bayağı beğendim, Youtube'da dinlediğim RX Red switch videolarına kıyasla çok daha tatlı ve tok çıkıyor sesi o açıdan şaşırttı biraz.

Razer Blackwidow aldık en kralı biziz dedik ROG'u görünce bakakaldık be hocam . ROG'u da göreceğimiz günler gelir inşallah.

Evangelion'a bir ilgim olmasa da renkleri gerçekten güzel. Hayırlı olsun uzun yıllar kullanırsınız umarım.

Razer Blackwidow aldık en kralı biziz dedik ROG'u görünce bakakaldık be hocam . ROG'u da göreceğimiz günler gelir inşallah.

Blackwidow güzel klavyedir, sene 2016-2017 falan Bakırköy'de GameEkstra vardı orada parçalara bakıyordum. Bu Razer Blackwidow, Ornata V1 falan hep yeni gelmişler Türkiye'de de yeni yeni popüler oluyordu.

Şu anda da kullanmaya devam ettiğim Corsair 270R kasa ile Ornata'yı alıp çıkmıştım, Blackwidow ise bu ikisinin toplamından bile pahalıydı o vakit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…