İnceleme ASUS ROG STRIX SCOPE RX EVA-02 Edition incelemesi

Kısa süreli bir Çin tatsızlığından sonra tasarım olarak oldukça beğendiğim bu klavyeye şans vermek istedim. İlk izlenimimi tek cümle ile açıklayacak olursam, bir klavye bu kadar mı güzel olur? Tuşlarının hissine ve sesine, tasarımına, ışıklarına, kablosunun rengine kadar beklentimin çok daha üzerinde çıktı. Klavye resmen ateş ediyor.

Dış kutusu ve kutu içeriğiyle başlarsam, dış kutusu hologramlı ve ön tarafta Asuka'nın görseli bulunuyor. Tasarımını oldukça hoş yapmışlar. Klavye siyah bir örtünün içerisinden çıkıyor, kablosu ise kutunun üst kısmına gizli. İçerisinden klavye, garanti belgesi, ROG çıkartmaları, 4 adet yedek tuş, tuş sökme apartı vb. çıkıyor.

20231228_190421.jpg

20231228_190712.jpg

20231228_190811.jpg

Klavyenin ışıkları ile beraber görüntüsü bu şekilde;

20231228_200544.jpg

20231228_191536.jpg

Yedek tuşların yakın görünümü.
20231228_191604.jpg

20231228_191554.jpg

6-7 senelik Razer Ornata maceramdan sonra gönül rahatlığıyla yerine koyabilecek daha iyi, daha güzel bir klavyeye geçme ihtiyacımı tam anlamıyla gidermiş oldum. Tabii ürün normal klavye fiyatlarının üzerinde lakin ASUS o farkın karşılığını verecek güzellikte bir klavye yapmış. Siz de 2024'e günler kala kendinizi şımartmak isterseniz bu klavyeye kesinlikle şans verebilirsiniz. Yalnızca 20 TL değerinde Steam hesabı olan bu fakir kardeşiniz de klavye ile farklı sorularınız varsa yanıtlayacaktır.

Teşekkürler EVA-03 jenerasyonu rei olabilir seneye. Büyük ihtimalle ASUS kullanım haklarını ve tasarımları devam ettirecektir.

EVA-00 yaparlarsa olabilir.

EVA-02'yi asukanın kullandığını düşünürsek Rei'de prototip evangelionun pilotuysa 00 çıkarsa anca.

Rapid trigger ne olaki?
Hocam tuştan parmağınızı çektiğiniz anda tuşun iptal olması gibi bir şey, örnek olarak CS oynarken sağa giderken parmağınızı çektiğiniz zaman tuştan karakter milim daha hareket ediyor, bu özellik sayesinde parmağını çektiğiniz anda karakter olduğu yerde duruyor, deneyip çok sevdiğim bir özellik, tüm klavyelere gelir umarım.

Hocam tuştan parmağınızı çektiğiniz anda tuşun iptal olması gibi bir şey, örnek olarak CS oynarken sağa giderken parmağınızı çektiğiniz zaman tuştan karakter milim daha hareket ediyor, bu özellik sayesinde parmağını çektiğiniz anda karakter olduğu yerde duruyor, deneyip çok sevdiğim bir özellik, tüm klavyelere gelir umarım.

Hiç bilmiyorum vallahi, en son CS oynadığımda başbakan Ecevit'ti.

Klavye ateş ediyor, güle güle kullan hocam. Claymore II ve Flare II varken şahsen bu paraya bu klavyeyi almazdım ama yine de görseli işin içine katınca parasını hakediyor bence.

RX Scope'nin boyanmış hali ama ASUKA var.

Normal versiyonunun fiyatının çok üzerinde ama ASUKA var.

Modlama vb işlemler yapılamıyor ama ASUKA var.

Kısaca ASUKA var. Güzel alet yapmış adamlar keşke bu kadar pahalı olmasa.

Ama ASUKA VAAAAR

Elime geçen her fırsatta gAmeR marka klavyeleri gömen ve custom tavsiye eden hatta bunun için kino hocamla tartışan biri olarak duygularıma tercüman olmuşsun 😍
Asuka var kardeşim Asuka. Şaka bir yana işin içine estetik ve artistik unsurlar girdiğinde benim bakış açım doğrudan değişiyor, tabii ki bu klavyenin beni mutlu eden tek özelliği Asuka değil. A'dan Z'ye tasarımı, renk paleti vb. Örneğin gövdesinin geceleri şu tatlı kırmızıya dönmesi bile hoşuma gitti.
Benim gibi tüm önemsediği şey "f/p" olan birisinin de arada yaptığı kaçamağı mazur görürsünüz. Ruhumuzu da doyuracağız bir noktada yaşadığımızı hissetmek için.

Bu Porge dilediğin görselle kişiye özel mousepad yapıyordu önceleri, onlara tekrar sorayım mousepad işini de. Şu anda kullandığımı da onlara yaptırtmıştım güzel oldu.
Harbi şu kırmızılığa bayıldım bu arada. Hayırlı olsun hocam.

Benim Durgod K320 ışıksız diye para etmiyor. Etse satıp başka modele geçicem...

Teşekkürler EVA-03 jenerasyonu Rei olabilir seneye. Büyük ihtimalle ASUS kullanım haklarını ve tasarımları devam ettirecektir.

EVA-00 yaparlarsa olabilir.

EVA-02'yi asukanın kullandığını düşünürsek Rei'de prototip evangelionun pilotuysa 00 çıkarsa anca.
Eva-01 mor yapmışlardı amma bu daha güzel olmuş.

O zaman da aklım Asus ROG Keris Eva Edition'da kalmıştı.
1704176395086.png

Şimdi bunyn düzünü kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı