İnceleme ASUS ROG STRIX SCOPE RX EVA-02 Edition incelemesi

RX Scope'nin boyanmış hali ama ASUKA var.

Normal versiyonunun fiyatının çok üzerinde ama ASUKA var.

Modlama vb işlemler yapılamıyor ama ASUKA var.

Kısaca ASUKA var. Güzel alet yapmış adamlar keşke bu kadar pahalı olmasa.

Ama ASUKA VAAAAR

Asuka var kardeşim Asuka. Şaka bir yana işin içine estetik ve artistik unsurlar girdiğinde benim bakış açım doğrudan değişiyor, tabii ki bu klavyenin beni mutlu eden tek özelliği Asuka değil. A'dan Z'ye tasarımı, renk paleti vb. Örneğin gövdesinin geceleri şu tatlı kırmızıya dönmesi bile hoşuma gitti.
Benim gibi tüm önemsediği şey "f/p" olan birisinin de arada yaptığı kaçamağı mazur görürsünüz. Ruhumuzu da doyuracağız bir noktada yaşadığımızı hissetmek için.

Bu Porge dilediğin görselle kişiye özel mousepad yapıyordu önceleri, onlara tekrar sorayım mousepad işini de. Şu anda kullandığımı da onlara yaptırtmıştım güzel oldu.

Hocam bir şey soracağım bilmediğimden dolayı.

Bu klavyenin Ü,İ,Ğ,Ç gibi bazı tuşları yok bunları siz kendinizmi ayarlıyorsunuz yoksa sadece tuşların üstündeki şekillermi farklı. (yani ] ye tıklayınca Ü yemi tıklamış oluyorsunuz?)

Klavyen İngilizce ama Windows'u Türkçe kullanıyorsan otomatik tuş atamaları bu harflere göre o sembollere yapılıyor. Senin elinle bir ayar çekmene gerek kalmıyor.

Ü için ] basıyorum evet. ] için ise ALT + 9.

Ara sıra kaçamak yapmaz cidden çok güzel geliyor. Para veriyorsun biraz can acıtıyor ama keyfi bir ayrı oluyor.

Özel mouse pad yaptırsammı diye düşünmüyore değilim ancak evde duran 3 mouse pad bana göz kırpıyor.

Benim için bu modelin 01 versiyonu vazgeçilmez bir şey gerçekten çok hoş...

Bu ozel mousepad muhabbetini hangi marka yapiyor? Bir de her istenilen seyi basiyorlarsa bayagi iyiymis.

Mükemmel duruyor ya hayırlı olsun ömürlük kullanırsınız umarım

Bu ozel mouse pad muhabbetini hangi marka yapiyor? Bir de her istenilen seyi basiyorlarsa bayagi iyiymis.

Porge yapıyormuş dendiği üzere. İletişime geçmek gerek.

Bu ozel mousepad muhabbetini hangi marka yapiyor? Bir de her istenilen seyi basiyorlarsa bayagi iyiymis.

Porge yaptı bana 1-2 sene önce N11'de ilanları vardı, ben yaptırdım şurada da ilanın olduğu konu buldum ama ilan uçmuş tabii. Porge'a özel mesaj atmak lazım durumu öğrenmek adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…