İnceleme ASUS ROG STRIX SCOPE RX EVA-02 Edition incelemesi

Rei Ayanami versionu olsaydı direk alabilirdim. Çok güzel duruyor güle güle kullanın.

Teşekkürler EVA-03 jenerasyonu rei olabilir seneye. Büyük ihtimalle ASUS kullanım haklarını ve tasarımları devam ettirecektir.

EVA-00 yaparlarsa olabilir.

EVA-02'yi asukanın kullandığını düşünürsek Rei'de prototip evangelionun pilotuysa 00 çıkarsa anca.

Rapid trigger ne olaki?
Hocam tuştan parmağınızı çektiğiniz anda tuşun iptal olması gibi bir şey, örnek olarak CS oynarken sağa giderken parmağınızı çektiğiniz zaman tuştan karakter milim daha hareket ediyor, bu özellik sayesinde parmağını çektiğiniz anda karakter olduğu yerde duruyor, deneyip çok sevdiğim bir özellik, tüm klavyelere gelir umarım.

Hiç bilmiyorum vallahi, en son CS oynadığımda başbakan Ecevit'ti.

Klavye ateş ediyor, güle güle kullan hocam. Claymore II ve Flare II varken şahsen bu paraya bu klavyeyi almazdım ama yine de görseli işin içine katınca parasını hakediyor bence.

Elime geçen her fırsatta gAmeR marka klavyeleri gömen ve custom tavsiye eden hatta bunun için kino hocamla tartışan biri olarak duygularıma tercüman olmuşsun
Harbi şu kırmızılığa bayıldım bu arada. Hayırlı olsun hocam.

Benim Durgod K320 ışıksız diye para etmiyor. Etse satıp başka modele geçicem...

Teşekkürler EVA-03 jenerasyonu Rei olabilir seneye. Büyük ihtimalle ASUS kullanım haklarını ve tasarımları devam ettirecektir.

EVA-00 yaparlarsa olabilir.

EVA-02'yi asukanın kullandığını düşünürsek Rei'de prototip evangelionun pilotuysa 00 çıkarsa anca.
Eva-01 mor yapmışlardı amma bu daha güzel olmuş.

O zaman da aklım Asus ROG Keris Eva Edition'da kalmıştı.

Şimdi bunyn düzünü kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…