Asus Rog Strix Scope vs RX vs Deluxe

Bütçe
3250

Ranathema

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gainward Ghost RTX 4060Ti Ekran Kartı
Ryzen 5 5600 İşlemci
Gigabyte B550M DS3H Anakart
2x8 GB G-Skill RipjawsV DDR4 3600 MHz Ram
MLD ULTRA NVMe M2 1TB SSD
Merhaba. Yakın zamanda çoğunlukla oyun amaçlı bir klavye alacağım hakkında bir konu daha açmıştım, konu pek aktif olamadı maalesef. Sonrasında yaptığım araştırmalar ve karşılaştırdığım klavyeler sonucunda iki klavye arasında kaldım. Sizce bilek desteğinin olmaması hiç mekanik yani yüksek tuşlar kullanmamış birine sıkıntı çıkartır mı? Switch farkları nelerdir?

ASUS ROG STRIX Scope RX: https://www.hepsiburada.com/asus-ro...nik-gaming-klavye-p-HBV00001AYLH5?magaza=BETA

ASUS ROG STRIX Scope Deluxe: https://www.hepsiburada.com/asus-ro...ent=HBV00000SDCCL&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c

RX olan optik diğeri klasik mekanik switch. Bende RX olan model var, tuşlar çok hassas ve bilek desteğinin olmamasınida düşünürsek ben diğerini öneririm sana. Benim G513'ten kalan bilek desteğini kullanmaya devam ediyorum. Sen alacak olursan bilek desteksiz olacak. Ben iki bine almıştım ve Delux modeliyle arasında bin liradan fazla fark vardı, optik switchleri de merakımdan tercih ettim ama pek memnun değilim.

RX olan optik diğeri klasik mekanik switch. Bende RX olan model var, tuşlar çok hassas ve bilek desteğinin olmamasınida düşünürsek ben diğerini öneririm sana. Benim G513'ten kalan bilek desteğini kullanmaya devam ediyorum. Sen alacak olursan bilek desteksiz olacak. Ben iki bine almıştım ve Delux modeliyle arasında bin liradan fazla fark vardı, optik switchleri de merakımdan tercih ettim ama pek memnun değilim.
Optik switchlerden neden memnun değilsiniz?

Fiyatları yakın kesinlikle bunu tercih et.
Peki, bunda karar kıldım. Fakat hangi modelini tercih edeyim? RX Red mi yoksa NX Snow mu? İkisi de birbirine çok yakın, biraz fiyat farkı var sadece. Hangisini önerisiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı