ASUS ROG STRIX vs Gigabyte

Yakın zamanda alacağım PC için kararsızlıklar içerisindeyim. Acaba ROG STRIX 2060'ı mı tercih etmeliyim yoksa Gigabyte 2060 Super'i mi? Veya ASUS ROG 2070'ı mi tercih etmeliyim yoksa Gigabyte 2070 Super'i mi?

P400A, Aerocool Airhawk vs gibi hava akışı çok iyi bir kasa alacaksanız bence modelin çok bir önemi yok soğutma konusunda ve kesinlikle fan ayarı %30 altında olmalı derseniz belki değişir neyse kesinlikle 2070 Super ama şahsen RTX 3000 serisini beklerdim hem RTX'te bayağı gelişme var hem DLSS 3.0 hem 7nm litografi hem de PCI-e 4.0.

P400A, Aerocool Airhawk vs gibi hava akışı çok iyi bir kasa alacaksanız bence modelin çok bir önemi yok soğutma konusunda ve kesinlikle fan ayarı %30 altında olmalı derseniz belki değişir neyse kesinlikle 2070 Super ama şahsen RTX 3000 serisini beklerdim hem RTX'te bayağı gelişme var hem DLSS 3.0 hem 7nm litografi hem de PCI-e 4.0.

DLSS 3.0 RTX2000 serisinde olmayacak mı?

Gayet güzel bir kasa alacağım, fan ayarı önemli değil benim için RTX 30XX serisine daha var hem benim hem de bütçenin sağlığı için en erken ne zaman olursa eylül gibi almayı planlıyorum o yüzden bekleyemeceğim gibi duruyor, eğer sabrım olsaydı 30XX serisini kesinlikle beklerim bakalım detaylar kesinleşsin DLSS 3.0 falan ona göre 30XX bekleyebilirim belki teşekkür ederim yanıtınız için. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı