ToplayıcıBronuz
Hectopat
@EldritchShine hocam elinize emeğinize sağlık çok yardımcı oldunuz cidden teşekkür ederim. Ben şöyle bir sonuca vardım ileride 1 tane daha gen4 NVMe SSD takarım diyordum şimdiki alacağım 980 Pro 2TB hadi onu almasam diye b serisini düşündüm chipset değil de işlemciden oluşursa işlemcide yük oluşacak ve ısı artacak diğer türlü X serisinde de chipset ısısı artacak özel sıvı soğutma olsa 4 5 binlik b alınır hem daha temiz olur ama ben ASUS ROG CL 360 sıvı soğutma alacağım için işlemci fazla ısınmaması lazım bu yüzden chipset ısısı o kadar da problem olmaz diye düşünüyorum sizin görüşünüz nedir bilmiyorum ama işlemciyi 55-70 arasında OC yapmadan tutabilirsem bu bana yeter şimdilik sıcaklık değerlerine biraz takıntılıyım özellik ekran kartı ve işlemci bazında, çünkü eski Intel kullanıcısı olduğum için 30-55 arası kullandım hep değerleri ekran kartı tabii 75 görüyordu 3080 alınca 75 Max gördüğüm için bir hoş oldum işlemciyi de tam yükte 70 görsem bu bana yeter tabii peformans RAM SSD arası sıcaklık ve stabilite de önemli hala kararsızım