Merhaba arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Monitör yenilemeyi düşünüyorum ve aşağıya linkini bıraktığım ASUS ROG STRIX XG259CS modelini buldum sizce nasıl alınır mı? Yardımalrınız içi şimdiden teşekkür ederim: )
Merhaba arkadaşlar herkese iyi Sosyaller. Monitör yenilemeyi düşünüyorum ve aşağıya linkini bıraktığım ASUS ROG STRIX XG259CS modelini buldum sizce nasıl alınır mı? Yardımalrınız içi şimdiden teşekkür ederim: )
Merhaba arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Monitör yenilemeyi düşünüyorum ve aşağıya linkini bıraktığım ASUS ROG STRIX XG259CS modelini buldum sizce nasıl alınır mı? Yardımalrınız içi şimdiden teşekkür ederim: )
Yerinizde olsam 275F almazdım. 255F ve 275qf gibi modeller iyi değildi. 275F de yüksek ihtimal iyi değildir. MSI'ın giriş seviye monitörleri iyi olmuyor genelde. 24G42e veya R25F-30 gibi modellere yönelmenizi öneririm.