ASUS ROG STRIX XG259CS alınır mı?

Bütçe
8.000₺

Kaygusuzz

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB
İşlemci: Ryzen 5 7600x
Anakart: Asus Prime B650M-R DDR5
Ram: Corsair Vengeance 32GB
Kasa: Bitfenix Ceto Premium
Monitör
Asus ROG Strix XG259CS
Merhaba arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Monitör yenilemeyi düşünüyorum ve aşağıya linkini bıraktığım ASUS ROG STRIX XG259CS modelini buldum sizce nasıl alınır mı? Yardımalrınız içi şimdiden teşekkür ederim: )

Son düzenleyen: Moderatör:

Fiyati biraz fazla geldi

(Monitor 240Hz, 280Hz yazdigina bakmayin 30 dakikaligina overclock ile 280Hz oluyor sonra 240 Hz'e geri dusuyor)

Öneriniz içi teşekkür ederim hocam bunu değerlendireceğim.

Benimde merak ettiğim bir monitör 9 binlerdeydi fiyatı konuyu takipteyim.

Bu fiyata 2k monitör alırsın reis

Bu fiyata 2k monitör alırsın reis
Hocam maalesef ekran kartım buna pek el vermiyor (rtx 4060). O yüzden fhd bakıyorum.
Düzenleme: başka monitör fikirlerine de açığım bilginiz olsun.

XG259CS'nin kontrastı orta, parlaklığı çok iyi, tepki süresi iyi ve renk gamutu düşük. Pek sıcak bakmıyorum bu modele.

XG259CS'nin kontrastı orta, parlaklığı çok iyi, tepki süresi iyi ve renk gamutu düşük. Pek sıcak bakmıyorum bu modele.
Anladım hocam teşekkür ederim

Hocam bu monitör dediğiniz gibi oldukça güzele benziyor ancak 27" fhd için fazla olmaz mı ?

Anladım hocam teşekkür ederim.

Hocam bu monitör dediğiniz gibi oldukça güzele benziyor ancak 27" FHD için fazla olmaz mı?

Yerinizde olsam 275F almazdım. 255F ve 275qf gibi modeller iyi değildi. 275F de yüksek ihtimal iyi değildir. MSI'ın giriş seviye monitörleri iyi olmuyor genelde. 24G42e veya R25F-30 gibi modellere yönelmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…