ASUS ROG STRIX XG259CS alınır mı?

Bütçe
8.000₺
Yerinizde olsam 275F almazdım. 255F ve 275qf gibi modeller iyi değildi. 275F de yüksek ihtimal iyi değildir. MSI'ın giriş seviye monitörleri iyi olmuyor genelde. 24G42e veya R25F-30 gibi modellere yönelmenizi öneririm.
Hocam önerdiniz modellerde oldukça güzel ama R25F-30 fiyatından dolayı bi tereddütte jaldım 280 hz sahip bir monitör için bana ucuz gibi geldi.

280Hz pazarlama stratejisi. 30 dakika boyunca 280Hz olmasını sağlayan bir ayar var sadece. Panelin kendisi 240Hz.
Peki hocam teşekkür ederim.

Arkadaşlar R25F-30almaya karar verdim yardımcı olan herkese teşekkür ederim iyi günler 😁

Arkadaşlar monitör varsayılan kaç Hz geliyor bilgisi olan var mı? Sitesinde 180(OC) yazıyor. Bir de TUF serisine göre ROG serisi çok kalitede fark ediyor mu?

Arkadaşlar monitör varsayılan kaç Hz geliyor bilgisi olan var mı? Sitesinde 180(OC) yazıyor. Bir de TUF serisine göre ROG serisi çok kalitede fark ediyor mu?
Varsayılan kaç hz olarak geliyor bilmiyorum ama rog serisi tufa oranla daha kaliteli ve daha iyi.

Arkadaşlar monitörü aldım. Akşam kurmayı düşünüyorum sorularınızı sorabilirsiniz. Akşam ya da yarın cevaplarım.
Sanırım inceleme videonuza denk geldim. Bende monitör arayışındayım ve XG259CS seçeneklerim arasında. Durumumu anlatan bir konu oluşturdum ve sizlerin de monitör hakkındaki detaylı fikirlerini almak isterim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı