ASUS ROG STRIX XG259CS alınır mı?

Bütçe
8.000₺
Hocam merhaba ben de almayı düşünüyorum memnun musunuz acaba ?
Memnunum hocam. Ekstra kablo geçirmek için standında bir aralık var. Standın üstünde de sanırım tripot veya kamera takabileceğiniz bir bölge var bilginiz olsun. Çünkü bunlardan bahseden pek inceleme göremedim. Belki işinize yarar. Bu arada YouTube üzerinde aratırsanız inceleme videoma denk gelebilirsiniz 😂.

Memnunum hocam. Ekstra kablo geçirmek için standında bir aralık var. Standın üstünde de sanırım tripot veya kamera takabileceğiniz bir bölge var bilginiz olsun. Çünkü bunlardan bahseden pek inceleme göremedim. Belki işinize yarar. Bu arada YouTube üzerinde aratırsanız inceleme videoma denk gelebilirsiniz 😂.
Bende incelemesini yaptım, bakmak isterseniz diye paylaşıyorum.

Elmb ayarıyla alakalı bilgi vermemiştim ama, strobe crosstalk problemine yol açıyor.

Anladım teşekkür ederim. Tam bir inceleme videosunu izliyordum meğerse sizmişsiniz 😀

Bende incelemesini yaptım, bakmak isterseniz diye paylaşıyorum.

ELMB ayarıyla alakalı bilgi vermemiştim ama, strobe crosstalk problemine yol açıyor.

İnceleyeceğim hocam sağ olun.

Son düzenleme:
Anladım teşekkür ederim. Tam bir inceleme videosunu izliyordum meğerse sizmişsiniz 😀

İnceleyeceğim hocam sağ olun.

Burada arasanız bulamayacağınız kadar detaylı incelemesi var.

Burada arasanız bulamayacağınız kadar detaylı incelemesi var.
Hocam bu incelemeleri nereden buluyorsunuz :) bir de monitörü en iyi tepki süresi ile kullanmak için önerdiğiniz bir ayar var mı?

Hocam bu incelemeleri nereden buluyorsunuz :) bir de monitörü en iyi tepki süresi ile kullanmak için önerdiğiniz bir ayar var mı?

Üzümünü ye bağını sorma. 🙂 OverDrive seviye 13 iyi. İncelemelerden de karşılaştırma yapabilirsiniz. ASUS'ta değişken od diye geçiyor.
IMG_3135.jpeg

Üzümünü ye bağını sorma. 🙂 OverDrive seviye 13 iyi. İncelemelerden de karşılaştırma yapabilirsiniz. ASUS'ta değişken od diye geçiyor.
Eki Görüntüle 2499464
Teşekkür ederim. Bu incelemeyi yapanlar kafayı yemiş olmalı ahahhaaha. Hocam bir de Asus ROG Falchion Ace HFX için böyle bir inceleme var mı elinde?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı