Monitörü bugün aldım fakat laptopa bağladım ve 280 Hz'de takıldı 380 Hz'i göremiyorum. Acaba neden?
Laptop nedir?Monitörü bugün aldım fakat laptopa bağladım ve 280 Hz'de takıldı 380 Hz'i göremiyorum. Acaba neden?
Laptop nedir?
Hocam belki laptopun gücü yetmiyordur veya kablo HDMI ise DisplayPort ile değiştirin.
Laptop'unuzun HDMI 2.1 desteği var. Monitör'ün 2.0. Bu durumda illa 360 hz almanız gerek. Sürücüler güncel mi?ASUS ROG STRIX Scar g16. 4080 ekran kartlı.
Kablo HDMI evet.
Laptop'unuzun HDMI 2.1 desteği var. Monitör'ün 2.0. Bu durumda illa 360 Hz almanız gerek. Sürücüler güncel mi?
Kablo değiştirmeyi deneyin. 2.0 bir HDMI kablosu işinizi görür. Kablo 1.4 olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca Thunderbolt girişi var. DisplayPort destekliyor. Dönüştürücü ile DP kullanabilirsiniz.
Sürücüleri DDU ile silip eskisini tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. Son sürücü sorunlu olsa gerek.
Ayrıca laptopun ekranı 2K. Gidip 1080p monitör almak mantıklı mı olmuş bilmiyorum.
FPS oyunları oynuyorum açıkçası ondan dolayı önemli değil çözünürlük açıkçası hocam büyük ihtimalle kablo ile alakası olduğunu düşünüyorum laptop DisplayPort desteklemiyor baktım dönüştürüc alacağım büyük ihtimalle bakmaya gidiyorumm şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.