ASUS ROG STRIX XG259QN monitör alınır mı?

hakanastily

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B650M-K, R5 7500F, Galax RTX4070 SUPER, Xpg Lancer 5600 MHZ 1x16GB Ram
Alınır mı? Herhangi bir kronik problemi var mı? Işık süzmesi kesinlikle istemiyorum siyah renkler mavi gözüksün istemiyorum. Bu fiyata daha iyi seçenekler bulabilir miyim veya daha ucuza aynı özellikte ürünler?

Alınır mı? Herhangi bir kronik problemi var mı? Işık süzmesi kesinlikle istemiyorum siyah renkler mavi gözüksün istemiyorum. Bu fiyata daha iyi seçenekler bulabilir miyim veya daha ucuza aynı özellikte ürünler?
Eğer E-Sporcu değilsen gereksiz. 240hz al geç.

Bu daha alınabilir bir model.

Bu modelin renk doğruluk oranı %99 ASUS'un %110. ayrıca Hz ve ms olarak da ASUS daha iyi 2 bin TL daha ucuz sadece neden bu daha alınabilir.

Eğer e-sporcu değilsen gereksiz. 240Hz al geç.

Fiyat olarak bir problemim yok. Neden 240 Hz alayım ki.

Bu modelin renk doğruluk oranı %99 ASUS'un %110. ayrıca Hz ve ms olarak da ASUS daha iyi 2 bin TL daha ucuz sadece neden bu daha alınabilir.
Asus'un bu monitörü hakkında pek inceleme yok güven vermiyor ek olarak hem DELL daha FP bir ürün incelemeleride gayet olumlu ve paneli asusa göre daha iyi, parlaklık olarakda iyi işler çıkarıyor, Renkleride daha iyi verir Asus'a göre.

ASUS'un bu monitörü hakkında pek inceleme yok güven vermiyor ek olarak hem Dell daha F/P bir ürün incelemeleride gayet olumlu ve paneli ASUS'a göre daha iyi, parlaklık olarak da iyi işler çıkarıyor, renkleride daha iyi verir ASUS'a göre.

Parlaklık olarak aynı değerleri gösteriyorlar kağıt üzerinde herhangi bir yalan yoksa ve renk doğruluğu konusunda ise Dell %99 sağlarken ASUS %110 sağlıyor.

Fiyat olarak bir problemim yok. Neden 240 Hz alayım ki.
17 bin'e QHD 240HZ monitörler var. Eğer renk kalitesi arıyosan niye 360hz E-spor monitörü arıyosun. E-spor monitörü arıyosan niye çok iyi bir renk kalitesi kovalıyosun.

17 Bin'e QHD 240Hz monitörler var. Eğer renk kalitesi arıyosan niye 360hze-spor monitörü arıyosun. E-spor monitörü arıyosan niye çok iyi bir renk kalitesi kovalıyosun.

Yani ben anlamadım şimdi demek istediğini e-spor monitörü diye renk kalitesi daha kötü olanı mı seçmeliyim. Eğer ki ASUS'un hzi daha düşük olsaydi dediğin doğru olurdu ama zaten ASUS'un hzi de daha yüksek. ASUS 380 Hz, Dell 360 Hz. İkisinin de parlaklık dereceleri aynı. Ms değerleri olarak ASUS 0.3 Dell 0.5.

O aradaki farkı 20Hz farktan anlayamazsın zaten.

Tamam da ben burada şunu anlatmaya çalışıyorum sen öyle bir konuşmussun ki sanki ASUS 240 Hz de renk doğruluğu orani daha iyi olduğu için seçmeye çalışıyormuşum gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı