Elektronik Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü 8999TL

Ben bu yoruma katılmıyorum. Sonuçta ikisi de 1440p 27 inç monitörler. Panel kalitesinde fark olsa bile asla dağlar kadar olamaz.

Asıl dağlar taşlar kadar fark için 27" 4K veya 32" 4K öneririm.
Bende Lenovo aldım 2 defa. Ölü pikselli denk geldikleri için en son iade edip Philips monitör aldım. Lenovo kağıt üstünde benzer ve daha iyi olmasına rağmen Philipsin görüntü kalitesi çok çok daha iyi çıktı. Parlaklık değeri bile daha fazla olmasına rağmen Philipsden kötü geldi bana. O yüzden denemeden yazan özelliklere pek aldanmamak lazım.

Bende Lenovo aldım 2 defa. Ölü pikselli denk geldikleri için en son iade edip Philips monitör aldım. Lenovo kağıt üstünde benzer ve daha iyi olmasına rağmen Philipsin görüntü kalitesi çok çok daha iyi çıktı. Parlaklık değeri bile daha fazla olmasına rağmen Philipsden kötü geldi bana. O yüzden denemeden yazan özelliklere pek aldanmamak lazım.
deneyimlemeden yorum yapılıyor ona üzülüyorum ben de. kağıt üstünde yazan verilere göre türkiyedeki benzinli tüm otomobiller 3 litre yakıt tüketiyor o zaman :))

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı