ASUS ROG STRIX XG27ACS alınır mı?

Bana IPS daha mantıklı geliyor renk konusunda VESA var değil mi 24.5 olanda. Bu monitör Black Friday de tahmini bir indirime girer mi yoksa beklemeye değmez mi bu arada monitör standı olarak North Bayou F80 kullanacağım
O muhabbet eskidendi, VA'larda gayet iyi renk tonuna sahipler. Tabi kontrast daha yoğun olduğu için IPS'te ki SRGB daha doğru renge sahip. Photoshop veya benzeri işlerle uğraşmadığınız için önemi yok. Fotoğrafçılar için önemli.

İkisi içinde VESA bulunuyor dediğim gibi. 24G42e için arka plakı sökmek biraz daha uğraştırıcı sadece ama çıkıyor arkası.

O muhabbet eskidendi, VA'larda gayet iyi renk tonuna sahipler. Tabii kontrast daha yoğun olduğu için IPS'te ki sRGB daha doğru renge sahip. Photoshop veya benzeri işlerle uğraşmadığınız için önemi yok. Fotoğrafçılar için önemli.

İkisi içinde VESA bulunuyor dediğim gibi. 24G42e için arka plakı sökmek biraz daha uğraştırıcı sadece ama çıkıyor arkası.
Edit işleri ve Photoshop ile uğrasacagım

@He stole my money hocam bir de Black Friday'i beklemek mantıklı mı yoksa şimdi alayım mı?

Son düzenleme:
O konuda bir şey diyemem pek. Ama 24G42e sık sık indirime düşüyor, Black Friday'e özel olmayarak.
Size göre şu an alınma döneminde mi param hazır şu an ne yapsam bilmiyorum

Monitörün siparişini verdim bakalım gelince umarım ölü piksel çıkmaz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı