Computer monitor comparison | Compare monitor specs & sizes - Versus epey yerine bu site daha kullanışlı gibi duruyor.
Versus sitesi de asla kullanılmaması gereken ve verilerin doğru olmadığı bir site.
Computer monitor comparison | Compare monitor specs & sizes - Versus epey yerine bu site daha kullanışlı gibi duruyor.
bu sitede dell ve benim attığım monitör ile karşılaştırmayı yaptığım zaman benimki önde götürüyorComputer monitor comparison | Compare monitor specs & sizes - Versus epey yerine bu site daha kullanışlı gibi duruyor. Epey bazen değerleri eksik ya da yanlış gösterebiliyor.
ASUS ROG STRIX XG32WCS hakkında düşünceleriniz nedir ?Versus sitesi de asla kullanılmaması gereken ve verilerin doğru olmadığı bir site.
Bu sitede Dell ve benim attığım monitör ile karşılaştırmayı yaptığım zaman benimki önde götürüyor![]()
Düşüncem hala bundan yana ASUS ROG STRIX XG32WCS 31.5 INÇ 180HZ 1MS 2K WQHD ADAPTIVE SYNC FAST VA GAMING MONITÖRVerilerin hepsi kesinlikle yanlış bilgidir, inanmayın. Dell Alienware AW2723DF alın geçin güzel bir monitör.
yaklaşık 5 inch ve kavisli ekran + olarak 2k fiyat farkı beni çok fazla cezbediyor işin doğrusu dell ile arasındaki tek fark 400 hdr parlaklığı var dell 600 çok büyük değil ve hz farkı var birisi 180 diğeri 280 bu büyük bir fark ama ondan dolayı verilir mi çok emin değilim .Emin olun attığım monitör daha iyi pişman olmazsınız.
evet VA panel, asus görüntü konusunda daha iyi kontrast sağlıyor asus bu konuda da önde .Biri IPS diğeri VA panel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.