ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM alınır mı?

ahmet217

Decapat
Selamünaleyküm. Bu monitör alınır mı? https://www.akakce.com/monitor/en-u...k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,899331098.html alınırsa başka markalar 4K 240Hz OLED olarak çıkartacak mı ki çıkartacaktır ki MSI çıkartırsa ASUS mu MSI mi hangisine karar vermeliyim? Veya 4K olarak 240Hz yenileme hızından daha yukarıda 360Hz 500Hz gibi çıkacak OLED monitörler var mı duyum alan bilen var mı? Beklemeli miyim? Teşekkürler.

Arkadaşlar bakın ben 27 32 olarak sormadım bende de 2K 27 inç var. Dikkat edin "27 4K" olarak soruyorum o monitör çünkü 4K ve 27 inç ve bu monitör hakkında bazıları oyunlarda nesneler çok küçük ve FPS oyunlarında karşı karakterin oyuncusu seçilemiyor demiş. Onu soruyorum. @Tarum980 FPS oyunu denedin mi veya dener misin bu denildiği gibi o monitörde nesneler çok mu küçük?
Ben sadece valorant oynuyorum. Başka oyun oynamıyorum. 32 inç ile oynarken büyük geliyordu. Ekranı küçültüp öyle oynuyordum. Şimdi bu 27 inç benim için ideal..

Ben sadece Valorant oynuyorum. Başka oyun oynamıyorum. 32 inç ile oynarken büyük geliyordu. Ekranı küçültüp öyle oynuyordum. Şimdi bu 27 inç benim için ideal.

Yani 27 2K ile 27 4K'yı karşılaştırdığında nesne küçüklüğünde problem yok seçilebiliyor diyorsun ve masaüstüde güzelce görünebilir diyorsun yanlış anlamadıysam.

Yani 27 2K ile 27 4K'yı karşılaştırdığında nesne küçüklüğünde problem yok seçilebiliyor diyorsun ve masaüstüde güzelce görünebilir diyorsun yanlış anlamadıysam.
masa üstünü istediğin gibi ayarlayabiliyorsun zaten. istersen büyütebilirsin.. ayrıca oyunlarda 2k ya aldıgında istersen yine 2k tam ekran oynayabilirsin vede görüntüde istemezsen kuculebiliyor.. nesneler kucuk gorunmuyor..

Masaüstünü istediğin gibi ayarlayabiliyorsun zaten. İstersen büyütebilirsin. Ayrıca oyunlarda 2K ya aldıgında istersen yine 2K tam ekran oynayabilirsin ve de görüntüde istemezsen kuculebiliyor. Nesneler kucuk gorunmuyor.

Tamam masaüstünü tabii ki ölçeklersin olay bitmiştir oyundan bahsediyorum ki 4K aldığımı 4K olarak oyunda da kullanmak isterim asla resolution düşürmek istemem. Nesneler küçük görünmüyorsa tamam o halde.

4 k da nesneler küçülür hocam fps oyunları 4 k oynanmaz bende 2 monitör var biri OLED 4 k biri ips 1080 p 380 hz ips monitörde fps oyunları daha iyi 1080 o olduğu için nesneler daha büyük 4 k imleci bile küçültüyor

DP 1.4, 144 Hz de sıkıştırma devreye girmiyor. Yanılıyor olabilirim. Ama 240 Hz de sıkıştırma devreye giriyor.

Hocam geldi monitör. Bu monitör 32 inç olanından daha güzel. Metinler gerçekten de dedikleri gibi mükemmel neredeyse. Ben sadece Valorant oynuyorum. 27 inc monitörde 4K süpermiş. Ayrıca kutuyu ilk açtığımda güç kablosu var ama adaptor yoktu. ASUS'u aradım, aldığınız yerile görüşün dediler. Aldığım yere mesaj attım ASUS'u arayın dediler. Biraz dikkatli bakınca adaptorsüz geliyormuş yani güç kablosunu direk monitöre bağlıyorsunuz. Adaptor derdide kalmadı artık 😀. Ben cok memnun kaldım. Rahatlıkla tavsiye ederim...

Ayni monitör aldım bugün teslim aldım, ancak monitörden ses gelmiyor. Sizde oldu mu olduysa nasıl çözdünüz? Acaba yerleşik hoparlör bulunuyor mu? yoksa harici hoparlör bağlamak mı lazım. cevaplasan sevinirim.

Son düzenleme:
Ayni monitör aldım bugün teslim aldım, ancak monitörden ses gelmiyor. Sizde oldu mu olduysa nasıl çözdünüz? Acaba yerleşik hoparlör bulunuyor mu? yoksa harici hoparlör bağlamak mı lazım. cevaplasan sevinirim.
hopörler yok monitörde. bir şey sorabilir miyim? normal gündüz oda ışığında siyahlarda morlaşma veya grileşme oluyor mu?

Selamünaleyküm. Bu monitör alınır mı? https://www.akakce.com/monitor/en-u...k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,899331098.html alınırsa başka markalar 4K 240Hz OLED olarak çıkartacak mı ki çıkartacaktır ki MSI çıkartırsa ASUS mu MSI mi hangisine karar vermeliyim? Veya 4K olarak 240Hz yenileme hızından daha yukarıda 360Hz 500Hz gibi çıkacak OLED monitörler var mı duyum alan bilen var mı? Beklemeli miyim? Teşekkürler.
Hocam neye karar verdiniz acaba? Bende de 5070ti ekran kartı var display port 2.1 o yüzden asus olan monitörü almak istemiyorum veya fark olur mu bilemiyorum? MSI 2.1 Portlu yeni monitör çıkardı onunla ilgili bilginiz var mı acaba? Asus yerine MSI OLED 27 Bu monitörü almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı