ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM alınır mı?

ahmet217

Decapat
Selamünaleyküm. Bu monitör alınır mı? https://www.akakce.com/monitor/en-u...k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,899331098.html alınırsa başka markalar 4K 240Hz OLED olarak çıkartacak mı ki çıkartacaktır ki MSI çıkartırsa ASUS mu MSI mi hangisine karar vermeliyim? Veya 4K olarak 240Hz yenileme hızından daha yukarıda 360Hz 500Hz gibi çıkacak OLED monitörler var mı duyum alan bilen var mı? Beklemeli miyim? Teşekkürler.

Benim GPU MSI RTX 4080 Super Suprim X. DP 1.4 ama monitörün kendi DP 2.1 kablosuyla kullanacağım herhangi bir problem çıkmayacak.

Hayır hayır çıkmayacak ama DSC kullanacak kablo ile alaklı değil teknoloji ile alakalı. Senin uhbr13 kullanıyor muhtemelen yani monitöre bağlanırken DSC'yi açacak 2side görüntü sıkışacak bundan haberin yoktu sanırım onun için yeni kartlar almak zorunda kalacağım öyle görünüyor.

Hayır hayır çıkmayacak ama DSC kullanacak kablo ile alaklı değil teknoloji ile alakalı. Senin uhbr13 kullanıyor muhtemelen yani monitöre bağlanırken DSC'yi açacak 2side görüntü sıkışacak bundan haberin yoktu sanırım onun için yeni kartlar almak zorunda kalacağım öyle görünüyor.
Evet dp 1.4 ile görüntü sıkıştırıyor. Dp 2.1 olursa sıkıştırmadan direk veriyor 240 hz görüntüyü. Ayrıca anlamadım gitti, bizim youtuberler niye hala bu monitörü incelemedi anlamış değilim. Türkiyede ki fiyatla avrupa fiyatları arasında ayrıca fark var. Türkiye daha ucuz. 1500 euro civarı filandı avrupada fiyatlar. Başka ülkelerede baktım. 60k dan fazla satanlarda var. Nie bilmiyorum..

Evet DP 1.4 ile görüntü sıkıştırıyor. DP 2.1 olursa sıkıştırmadan direk veriyor 240 Hz görüntüyü. Ayrıca anlamadım gitti, bizim YouTuber'ler niye hala bu monitörü incelemedi anlamış değilim. Türkiye'de ki fiyatla Avrupa fiyatları arasında ayrıca fark var. Türkiye daha ucuz. 1500 euro civarı filandı Avrupa'da fiyatlar. Başka ülkelerede baktım. 60kdan fazla satanlarda var. Niye bilmiyorum.

Tamam monitör zaten 1.100 dolara satılıyor şu an çok bilindik yabancı sitelerde problem yok ASUS indirmiştir. 9070XT almayı düşünüyorum umarım 2.1b uhbr20 olarak gelirler. Bakacağız. Sıkıştırma devreye girerse çok saçma olur kendi adıma monitörü hiç almam daha iyi.

Tamam monitör zaten 1.100 dolara satılıyor şu an çok bilindik yabancı sitelerde problem yok ASUS indirmiştir. 9070XT almayı düşünüyorum umarım 2.1b uhbr20 olarak gelirler. Bakacağız. Sıkıştırma devreye girerse çok saçma olur kendi adıma monitörü hiç almam daha iyi.
Dp 1.4, 144 hz de sıkıştırma devreye girmiyor. Yanılıyor olabilirim. Ama 240 hz de sıkıştırma devreye giriyor..

Hocam geldi monitör. Bu monitör 32 inç olanından daha güzel. Metinler gercektende dedikleri gibi mükemmel neredeyse. Ben sadece Valorant oynuyorum. 27 inc monitörde 4k süpermiş.. ayrıca kutuyu ilk açtığımda güç kablosu var ama adaptor yoktu. Asusu aradım, aldığınız yerile görüşün dediler. Aldığım yere mesaj attım asusu arayın dediler. Biraz dikkatli bakınca adaptorsüz geliyormuş yani güç kablosunu direk monitöre bağlıyorsunuz. Adaptor derdide kalmadı artık 😀.. Ben cok memnun kaldım. Rahatlıkla tavsiye ederim...

Son düzenleme:
DP 1.4, 144 Hz de sıkıştırma devreye girmiyor. Yanılıyor olabilirim. Ama 240 Hz de sıkıştırma devreye giriyor.

Hocam geldi monitör. Bu monitör 32 inç olanından daha güzel. Metinler gercektende dedikleri gibi mükemmel neredeyse. Ben sadece Valorant oynuyorum. 27 inc monitörde 4K süpermiş. Ayrıca kutuyu ilk açtığımda güç kablosu var ama adaptor yoktu. ASUS'u aradım, aldığınız yerile görüşün dediler. Aldığım yere mesaj attım ASUS'u arayın dediler. Biraz dikkatli bakınca adaptorsüz geliyormuş yani güç kablosunu direk monitöre bağlıyorsunuz. Adaptor derdide kalmadı artık 😀. Ben cok memnun kaldım. Rahatlıkla tavsiye ederim...

Vallahi çok sağ olasın fakat ben yine de DSC olayını sevmem sıkıştırmasın ondan dolayı bu monitörle birlikte alabilirsem yeni GPU'lardan alacağım sağ olasın.

Bu arada siparişini hangi siteden yaptın.

HB sitesi. Satıcıfa betaplus.

FPS oyunu oynadın mı hiç yani bazıları 4K ve 27 inç ya nesnelerin çok küçük gözüktüğünü ve FPS'de nişan olarak karşı tarafın iyi seçilmediğini yazmış bu doğru mu? Eğer öyle bir şey varsa 2K OLED'e yöneleceğim FPS oyuncusuyum önemli bir durum benim için. Yani yazılar ekran oyundaki nesneler çok küçük mü?

Ben de 27 inç ve 32 inç arasında kaldım tavsiyeniz var mı? Çoğu kişi 32 inçin online oyunlar için çok büyük olacağını söylemiş. 5 yıldır 27 inç monitör kullanıyorum, ilk 27 inç monitörümü alırken de 27 inç için aynı şey söyleniyordu. Gayet memnun kaldım. Şimdi 32 inç için söyleniyor çok rahatsız etmeyeceğini düşünüyorum açıkçası ama bilemedim.

Ben de 27 inç ve 32 inç arasında kaldım. Tavsiyeniz var mı? Çoğu kişi 32 inçin Online oyunlar için çok büyük olacağını söylemiş. 5 yıldır 27 inç monitör kullanıyorum, ilk 27 inç monitörümü alırken de 27 inç için aynı şey söyleniyordu. Gayet memnun kaldım. Şimdi 32 inç için söyleniyor çok rahatsız etmeyeceğini düşünüyorum açıkçası ama bilemedim.

Bence 27 inc oyun için en ideali.

Arkadaşlar bakın ben 27 32 olarak sormadım bende de 2K 27 inç var. Dikkat edin "27 4K" olarak soruyorum o monitör çünkü 4K ve 27 inç ve bu monitör hakkında bazıları oyunlarda nesneler çok küçük ve FPS oyunlarında karşı karakterin oyuncusu seçilemiyor demiş. Onu soruyorum. @Tarum980 FPS oyunu denedin mi veya dener misin bu denildiği gibi o monitörde nesneler çok mu küçük?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı