ASUS ROG Swift PG279Q mi 27Inc Excalibur Gaming monitör mü?

Hangi Monitörü Alıyım

• Asus ROG Swift PG279Q

Oy: 5 62,5%
  • Casper Excalibur M.E27QHD-G

Oy: 3 37,5%

• Oy verenlerin toplamı
    8

CelilKahraman

Decapat
Selamlar, topladığım sistemin son dokunuşu artık monitör kaldı arkadaşlar. Sağlam bir performans monitörü alayım diyorum. Epey sitesinden seçenekleri ikiye kadar indirdim. ASUS ROG Swift PG279Q ve 27" Excalibur Gaming monitör arasındayım. Kullanım alanlarım oyun, tasarım ve yazılım programları olacka. O nedenle doğru bir seçim yapmam şart 🤙

Fiyat performans açısından bana yakın gelen model 27" Excalibur Gaming monitör oldu ama ASUS'u da arkadşaım övmüştü. Casper'ın monitörünü hiç kullanmadım. O nedenle size de danışmak istedim.

ASUS ROG Swift PG279Q mi 27Inc Excalibur Gaming monitör- Epey karşılaştırma

1593526816406.png

Son düzenleme:
Selamlar, topladığım sistemin son dokunuşu artık monitör kaldı arkadaşlar. Sağlam bir performans monitörü alayım diyorum. Epey sitesinden seçenekleri ikiye kadar indirdim. ASUS ROG Swift PG279Q ve 27" Excalibur Gaming monitör arasındayım. Kullanım alanlarım oyun, tasarım ve yazılım programları olacka. O nedenle doğru bir seçim yapmam şart 🤙

Fiyat performans açısından bana yakın gelen model 27" Excalibur Gaming monitör oldu ama ASUS'u da arkadşaım övmüştü. Casper'ın monitörünü hiç kullanmadım. O nedenle size de danışmak istedim.

ASUS ROG Swift PG279Q mi 27Inc Excalibur Gaming monitör- Epey karşılaştırma

Eki Görüntüle 604561

Fiyatözellik karşılaştırması yapınca bana da 27"Excalibur Gaming monitör daha mantıklı geldi aradaKI15HZFArk kaydadeğer değil bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı