ASUS ROG Zephyrus G14 alınır mı?

yunuzeren

Centipat
Daha fazla  
Bir kız arkadaşım endüstri mühendisliği okuyor ve 40k bütçesi var. Hangi uygulamaları vs kullanıcaklarını bilmiyorum. O yüzden sistem gereksinimleri hakkında fikrim yok. Arada oyun da oynayacak ona uygun olarak.

Bu laptopu buldum. Ama çok bilgi bulamadım internette. Mümkün oldukça kullananlar yazarsa sevinirim. Kulaktan dolma bilgileri pek sevmem.

Oyun oynamıyorsa bu tarz cihazları alması mantıksız. Macbook Air M2 16GB versiyonuna bakılabilir.

Oyun oynuyorsa 13500hx 4060 tulpar t5'i öneririm. Alındıktan sonra macun değiştirilmesi gerekiyor.

Hocam RAM yeterli olur mu?
2x8 DDR5 4800 Mhz RAM barındırıyor çoğu iş için yeterli. Aşırı yük bindirecek render vb. yapmadığı sürece yeter diye düşünüyorum oyunlar için zaten bir sıkıntı çıkarmaz üniversite öğrencileri için genelde depolama alanı ve ram çok ihtiyaç oluyor yapacağı işe göre RAM seçimini arttırabilir (depolama da aynı şekilde)

Oyun da oynayacak.

Hocam RAM yeterli olur mu?

Şu modele bakılabilir. TUF ısınma sorunlu ve RAM'i yetersiz. Ön yargılı olmak gibi olmasın ama, kız arkadaşının RAM ekleyebileceğini veya macunu kendi başına değiştirebileceğini pek sanmıyorum. Dediğim şeyler için servise vermekle de pek uğraşmak istemiyorsa bu modeli alıp geçebilir. Yok ben hallederim diyorsa şu cihaz daha iyi olur, macun değiştirmek koşuluyla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı