Asus ROG Zephyrus G14 GA401QE-K2204 alınır mı?

Hayırlı olsun hocam çok sevindim. Bazı yabancı sitelerde coil whine var, klavyeden veya fandan cızırtılı ses geliyor denmiş. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı?
şuanlık öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım hocam, ses felan gelmiyor. ama laptopu güncel kullanıyorum, ileride olurda bir sıkıntı çıkarsa buraya kesinlikle yazarım

Şarjı tam parlaklıkta ne kadar gidiyor bir ara deneyebilir misiniz?
%100'den %75'e düştüğü süre de yeter 4 ile çarpınca aşağı yukarı aynı çıkar zaten.

Son düzenleme:
Şarjı tam parlaklıkta ne kadar gidiyor bir ara deneyebilir misiniz?
%100'den %75'e düştüğü süre de yeter 4 ile çarpınca aşağı yukarı aynı çıkar zaten.

Hocam 45 dakikadır kullanıyorum mesela şu an şarjı %94 parlaklık 50 civarı, 100 olsa muhtemelen 87-90 civarı olurdu yaklaşık 1 saatlik kullanım için.

Hocam 45 dakikadır kullanıyorum mesela şu an şarjı %94 parlaklık 50 civarı, 100 olsa muhtemelen 87-90 civarı olurdu yaklaşık 1 saatlik kullanım için.

Hocam bu süreleri dGPU kapalı bir şekilde mi alıyorsunuz yoksa direkt normal kullanım mı?

Ekran kartına ihtiyacım olmasa hiç düşünmeden alırdım ya, en az 3060 lazım bana.

Benim de aklımdaki cihazlardan birisi. Aslında 2022 modelini almak isterdim ancak bu gidişle oldukça yüksek bir fiyattan gelecek gibi. Ekranda led-bleeding gibi sorunlar var mı? @chubawal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…