ASUS ROG Zephyrus G14 kronik sıkıntısı var mı?

Hocam düzeldi, şu an boşta 30-45 arasında laptopta bir problem yok şu anlık. Umarım üzmez. Memnunum, hoşuma gitti. Konu sahibi de umarım sıfır değişim talebi gerçekleştirir.

Küçük bir bilgilendirme, eğer aldığı satıcı da ürün yoksa iade yapıyor hiçbir şekilde sormadan ASUS'ta müdahil olmuyor. Yani eğer ürünün şu an satıcı stoğunda yoksa rapor aman deyim almasın. 9-10 bin lira param kayboldu iade edilmesi yüzünden. Üst-alt model falanda bekleme ASUS yardımcı olmuyor.

maşallah hocam değişmeyen parça kalmamış neden değiştirdiniz ki? benim cihazın hiçbir sıkıntısı kalmadı oldukça memnunum

Hocam sorunları bitmedi açıkçası mecburi yolladım. Değişim çıkıncada firma sıfır ürün yollamadı. Açılmış ürün yollamak istedi bende mecburi onarım seçtim en azından düzelir diye onuda beceremediler.

3 ve üzeri parça değişiminde DOA raporu isteme hakkınız var.

Teşekkür ederim hocam bilmiyordum bunu. Bu raporu nasıl ve nereden çıkartıyoruz hocam?

Banada ilk değişim çıktığı zaman bunu belirttiler. Bugün sonunda tüketici hakem heyetine başvurdum. Direkt aldığım firmaya karşı dava açıldı. Onların sorumluluğunda ürün diye. Daha önceki değişim kısmınıda sordum. Ellerinde ürün yoksa üst modeliyde değişim yapmak zorundalar dedi. Şu değişim raporu çıksın sonrasında söke söke yenisini alırım. 5 ay oldu alalı. Benden çok serviste süründü resmen.

Servise verirken DOA raporu istediğini belirtirsen verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…