phenex
Hectopat
Hocam düzeldi, şuan boşta 30-45 arasındaValla bende boşta o kadar çıkmıyor bendeki hz017
Hocam düzeldi, şuan boşta 30-45 arasındaValla bende boşta o kadar çıkmıyor bendeki hz017
Hocam düzeldi, şu an boşta 30-45 arasındalaptopta bir problem yok şu anlık. Umarım üzmez. Memnunum, hoşuma gitti. Konu sahibi de umarım sıfır değişim talebi gerçekleştirir.
maşallah hocam değişmeyen parça kalmamış neden değiştirdiniz ki? benim cihazın hiçbir sıkıntısı kalmadı oldukça memnunum
3 ve üzeri parça değişiminde DOA raporu isteme hakkınız var.
Küçük bir bilgilendirme, eğer aldığı satıcı da ürün yoksa iade yapıyor hiçbir şekilde sormadan ASUS'ta müdahil olmuyor. Yani eğer ürünün şu an satıcı stoğunda yoksa rapor aman deyim almasın. 9-10 bin lira param kayboldu iade edilmesi yüzünden. Üst-alt model falanda bekleme ASUS yardımcı olmuyor.
Servise verirken DOA raporu istediğini belirtirsen verirler.Hocam sorunları bitmedi açıkçası mecburi yolladım. Değişim çıkıncada firma sıfır ürün yollamadı. Açılmış ürün yollamak istedi bende mecburi onarım seçtim en azından düzelir diye onuda beceremediler.
Teşekkür ederim hocam bilmiyordum bunu. Bu raporu nasıl ve nereden çıkartıyoruz hocam?
Banada ilk değişim çıktığı zaman bunu belirttiler. Bugün sonunda tüketici hakem heyetine başvurdum. Direkt aldığım firmaya karşı dava açıldı. Onların sorumluluğunda ürün diye. Daha önceki değişim kısmınıda sordum. Ellerinde ürün yoksa üst modeliyde değişim yapmak zorundalar dedi. Şu değişim raporu çıksın sonrasında söke söke yenisini alırım. 5 ay oldu alalı. Benden çok serviste süründü resmen.
Hocam selam. Yasal olarak hangi kısımda geçtiğini bulamadım. İnternette de çıkmadı. Yasal olarak nerede geçiyor?Servise verirken DOA raporu istediğini belirtirsen verirler.
Servise sorarsanız söylerler.Hocam selam. Yasal olarak hangi kısımda geçtiğini bulamadım. İnternette de çıkmadı. Yasal olarak nerede geçiyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.