ASUS RT-AX82U RGB Router İncelemesi

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.892
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
ASUS-RT-AX82U-Inceleme-01.jpg

ASUS’un oyunculara yönelik geliştirdiği RGB aydınlatmalı RT-AX82U router modelini yakından inceledik. Wi-Fi 6 teknolojisi tanıtılalı çok olmadı. Daha önce bu teknolojiyi kullanan ürünleri de inceledik, teknolojinin kendisini anlattığımız videomuza da buradaki bağlantıdan erişebilirsiniz. Bugün inceleyeceğimiz ASUS RT-AX82U router da bu teknolojiyi içeren ve oyun konusuna öncelik veren ürünlerden biri. Peki Wi-Fi 6 oyunculara ne sunuyor? […]

Devamı: ASUS RT-AX82U RGB Router İncelemesi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Ali bey iyi gunler, lutfen AIMESH nasil uygulaniyor bir gosterin. Yaptiginiz seye gore ben bu router'i alip evde kapsama alanini arttirmayi deniyecegim. 1+1 dublekste yasiyorum ve ust kata sinyal sadece bir cizgi yetisiyor. Bir keresinde TP-LINK ARCHER C58HP 450MBPS+867MBPS KABLOSUZ-AC 4 PORT ROUTER/RANGE EXTENDER/AP aldim ve o Airties 5257'den daha cok cekmedi hatta hic cekmedi. Anlamadim o kadar anten nasil sinyal veremez. Aimesh ilgimi cekti denemek isterim. Sana ve Recep Baltas'a da selam olsun.
 
Kolay gelsin ali bey ben bu ax82u yu modem router sanarak aldım dsl çıkışına dikkat etmeden ama bu sadece router galiba değil mi modem olarak kullanılamıyor. Birde ac56u almayı düşünüyorum modem router mış bu ürün galiba bilginiz varmı önerirmisiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı