ASUS RTX 2060 Sistem önerisi

Bütçe
20000 tl toplam

xezta1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ASUS ROG strict RT 2060 6 GB +Ryzen 5 5500 + ASUS Prime B450M-A Anakart almayı düşünüyorum eğer bunlar uyumlu değilse anakart ve işlemci önerebilir mısınız? Oynadığım oyunlar: Valorant, CS:GO tarzda FPS oyunları.

Uyumlu ama ileride hem yükseltme amaçlı hem de CS Valorant gibi oyunlar için önbellek önemli olduğu için en azından 5600 almaya bak artı olarak 800 900 civarına iyi bilinen bir kule tipi soğutucu öneririm.

Soğutucu önerebilirmisiniz hepsiburada dan bulursanız daha iyi olur. Bide valorant ve cs de ortalama kaç fps alabilirim?

Merhaba ASUS ROG strict RT 2060 6 GB +Ryzen 5 5500 + ASUS Prime B450M-A Anakart almayı düşünüyorum eğer bunlar uyumlu değilse anakart ve işlemci önerebilir mısınız? Oynadığım oyunlar: Valorant, CS:GO tarzda FPS oyunları.
Ben 2060 Super - 5600 kombosuyla yaptığım testte 480-500 FPS arası alıyordum. İşlemcilerde L3 önbellek boyutu rekabetçi oyunlar için hayli önemli. 5500 yerine mutlaka 5600 satın al. Soğutucu olarak bunu öneririm. Thermalright Assassin X 90 SE ARGB TL-P9-S 92mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Soğutucu önerebilir misiniz Hepsiburada'dan bulursanız daha iyi olur. Bir de Valorant ve CS de ortalama kaç FPS alabilirim?

Bütçe buna çıkarsa OC bile yaparsın MB kaldırırsa.

5600 için attığınız soğutucu çok fazla?

En azından bunu alırsa iyi olur CoD gibi oyunlar işlemciyi %60 70min kullanıyor.

Öyle de ben 200 liralık Snowman ile fersah fersah soğutuyordum.

Da çektiği soğutucu mu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı