ASUS RX 470 Soğutma Nasıldır?

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Arkadaşlar ASUS'un RX 470 modelinde kullandığı soğutma pişman eder mi? MSI ile arasında kaldım. MSI'ın soğutması daha iyi diyorlar ama ASUS'un da görünüşü çok hoşuma gitti. :) ASUS'u alırsam eğer kendi elimle OC etmek istiyorum kartı. ASUS beni pişman eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire değerlerde mahvediyor diğer iki kartı ama sen elinle overclock edecem kurcalayacam diyosun ve MSI'ın soğutması daha iyiyse MSI almalısın tabi ki de. Ayrıca MSI bence daha iyi görünüyor ve yazılım desteği daha iyi. Sapphire niye düşünmediğini sorabilir miyim?

Sapphire değerlerde mahvediyor diğer iki kartı ama sen elinle overclock edecem kurcalayacam diyosun ve MSI'ın soğutması daha iyiyse MSI almalısın tabi ki de. Ayrıca MSI bence daha iyi görünüyor ve yazılım desteği daha iyi. Sapphire niye düşünmediğini sorabilir miyim?
Dostum bundan önce sappire pek duymadım ve de çevremde çok da tercih eden yok. Son zamanlarda böyle tercih edlmeye başladı. Ondan dolayı bir endişem var. Yoksa sapphire de iyidir lafım yok. Birde bu kart için konuşursak sapphire hariç kimse arka plaka kullanmamış. Neden anlamadım...

Asus almanı öneririm asus bana daha bi dayanıklı geliyor aura led gibi havalı şeyler de var

Bu arada sapphire amd nin fan boy udurhiç nvdia cıkarmaz o yüzden duymamışsındır ama güvenilir ve ucuzdur

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı