Asus RX 480 CS:GO düşük FPS sorunu

• Konuyu başlatan Swazzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.146

Swazzy

Hectopat
Daha fazla  
Öncellikle hayırlı günler. Dün yeni PC topladım kurdum falan CS:GO indirdim ve en yüksek ayarlarda 40 FPS falan zar zor gördü. Ekran kartım Asus RX480 ama şöyle bir şey var. Kasa olarak Zalman Z3 kullandığım için DVD-RW yok. O yüzden driver yükleyemedim. Düşük FPS almamın sebebi o mu ? Ekran kartı yerine işlemci mi kullanıyorum ? Nasıl Driver'i nasıl yüklerim ? Bilgisayarcı yapar mı? Lütfen yardım. Edin çok para verdim. Bu PC için ne yapmam lazım? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de RX 480 var CS:GO da full ayarlar açık 270 FPS alıyorum. Şuanda en son driver sürümünü kullanıyorum. AMD nin sitesinden en son driver sürümünü indir ve kur. Eğer düzelmezse İşlemci darboğaz yapıyor olabilir.

Öncellikle hayırlı günler. Dün yeni PC topladım kurdum falan CS:GO indirdim ve en yüksek ayarlarda 40 FPS falan zar zor gördü. Ekran kartım Asus RX480 ama şöyle bir şey var. Kasa olarak Zalman Z3 kullandığım için DVD-RW yok. O yüzden driver yükleyemedim. Düşük FPS almamın sebebi o mu ? Ekran kartı yerine işlemci mi kullanıyorum ? Nasıl Driver'i nasıl yüklerim ? Bilgisayarcı yapar mı? Lütfen yardım. Edin çok para verdim. Bu PC için ne yapmam lazım? :)
Evet driver indirmediysen sorun oradandır. Bilgisayarcıya falan gerek yok kendi resmi sitesinden manuel olarak indirebilirsin. Sorun çözülecektir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı