ASUS RX 480 Strix 90 Dereceye Ulaşıyor

oldgamerx

Centipat
ASUS STRIX RX480 O8G ekran kartım PUBG gibi oyunlarda 90 dereceleri görüp PC kapatıyor.
İşlemci ısımda 70 derecelere kadar çıkıyor (i7 6700k)
1- Termal macun hem işlemciye hem ekran kartına sürdüm.
2- Ekran kartını servise yolladım sıcaklık sorunu olmadığını söylediler. BIOS Update yapmışlar termal macun sürüp geri yolladılar.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

İşlemci stok fan mı?
K işlemciler'de stok fan bulunmaz.
ASUS STRIX RX480 O8G ekran kartım PUBG gibi oyunlarda 90 dereceleri görüp PC kapatıyor.
İşlemci ısımda 70 derecelere kadar çıkıyor (i7 6700k)
1- Termal macun hem işlemciye hem ekran kartına sürdüm.
2- Ekran kartını servise yolladım sıcaklık sorunu olmadığını söylediler. BIOS Update yapmışlar termal macun sürüp geri yolladılar.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Termal macunu değiştirdiklerine göre, sorun tamamen senin kasan. Yan kapağı çıkarmak muhtemelen tüm sorunu çözecektir.

@Furkan1461 bu işlemcilerde stok fan çıkmıyor. kule tipi fan var. sıvı soğutma aldım colormaster 240L gelmesini bekliyorum.

@Tolga Samet Kasayı yeni değiştirdim. 2 adet önde fan içeri. 1 adet arkada fan dışarı. 1 adet üstte fan dışarı. kabloların hepsi kasanın arkasında. yani hava akışı mükemmele yakın. undervoldt kafama yattı deneyeceğim şimdi. sonucları size aktarırım. biraz once pubgde 90 derece gpu 64 derece cpu gördüm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı