Asus RX 570 Sistem Ani Olarak Görüntüsünün Gitmesi

Bendede buna benzer bir sorun var. Windows 10 ilk kurulumda açılıyor fakat bir süre sonra veya bir şeyler yüklerken görüntü, klavye ve mouse gidiyor. Bir türlü çözemedim
 
Bunun SSD dahil bir çok sebebi olabilir. Ben de buna benzer bir sorun SSD yüzünden yaşamıştım. SSD varsa modelini söyleyebilir misiniz.
 
Sonradan gördüm alakası var mı emin değilim fakat radeon programında bildirimlerde böyle bir yazı mevcut.
67092463_2656237494386517_5520148563050364928_o.jpg
 
Bir haftadır aynı sorun bende de var bilgisayara şifreyi girdikten sonra ekran gidiyor klavye mouse ışıkları sönüyor ama kasadaki tüm fanlar ekran kartı dahil çalışıyor ve rog ışığı beyaz kırmızı yanıp sönüyor

Ryzen 5 2600 işlemci
B-450mk anakart
Asus rx570 4gb ekran kartı
8 GB ram Corsair
120 GB SSD
1 tb hdd

Psu kasayla birlikte gelen xigmatek x-power 650 w 80 plus standart PSU yetersizmi ?
 
Merhabalae, acaba sorununuz devam ediyormu? Bendede bugün başladı yani bilemedim şimdiye kadar güzelde gidiyorudu. Bu bide ben ekran kartını çıkarıp taktıktan sonra başladı, acaba kablolardan kaynaklaniyor olabilirmi veya ekran kartını tam oturtmamış olabilirmiyim?
 
Tamamen sürücüden kaynaklı arkadaşlar. Yeni topladığım Ryzen 5 1600 sistemimde de aynı sorunu yaşıyorum. Bakıyorsunuz 1 hafta birşey yok 1 hafta sonra pat diye oyunda veya normal windowsta pc donuyor ve 5-10 sn sonra reset atıyor kendine.
 
Tamamen sürücüden kaynaklı arkadaşlar. Yeni topladığım Ryzen 5 1600 sistemimde de aynı sorunu yaşıyorum. Bakıyorsunuz 1 hafta bir şey yok 1 hafta sonra pat diye oyunda veya normal Windows'ta PC donuyor ve 5-10 sn sonra reset atıyor kendine.

Uzun bir süredir bu problemi yaşamıyordum, bugüne kadar. Tekrar sistemim iki defa aynı sorunu yaşadı bu esnada kulaklıktan bir tür takılma sesi gelmesiyle ekranım dondu ve gitti, ekran kartı ışıkları açtığım konuda belirttiğim gibi renk değişikliği ile durmadan yanıp sönmekteydi. AMD ile mi alakalı, Windows ile mi alakalı artık ne ile ilgisi var bilmiyorum ama kesinlikle çok can sıkıcı bir durum.
Bir şeyi belirtmekte fayda var, olay görüntülemede bu şekilde sistem gittiği zaman Kernel-Power 41 63 çıkıyor.
 
Bende donma reset sorunu vardı hocam aynı hata kodu ile. Aida 64 programı vardı onu sildim ve ekran kartını çıkarıp tekrar taktım sorun düzeldi.
 
Aynı sorun bendede başladı aida64 vardı onu sildim düzelirse dönüş yapıcam
Sorun düzeldi gibi görünüyor
 
Son düzenleme:
Bende de aynı sorun vardı GPU Tweak II indirip ekran kartını silent moda aldım sorun çözüldü. OC veya Gaming moda alınca yine tekrarlıyor yani ekran kartını maksimum kullanamıyoruz. Bunun çözümünü bilen varsa güzel olur.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı