Ben de aynı dertten problem yaşıyorum şu anda. Benim cihazım ASUS DSL AC750 model numaralı modem. Ben ASUS'un sitesinden onarım hizmetini başlattım. 15 gün kadar UPS Kargo'nun kurye gönderip ürünü elimden teslim alması için bekledim (bu arada mailleşiyordum nerede kaldı kurye diye sormak için, bir kere de arama yaptım aynı sebepten). Ürün servisin eline geçtiğinde aynı sana da yazmış oldukları gibi ürününüzün onarımına devam etmek için sizi arayıp ücret talep edilecektir yazısını gördüm. Bu hafta
servicecenter_emea@asus.com mail adresi ile irtibat kurdum ve bu talep edilecek ücretin ne olduğunu, ürünü gönderirken sisteme faturayı taradığımı hatta gönderdiğim ürünün kutusunun içine de faturasının bir kopyasını koyduğumu ve ürünün yaklaşık 2 ay daha garanti kapsamında olduğunu hatırlattım yani benden kaynaklanan ürüne dış müdahale yok ve de faturada garanti kapsamında olduğundan ücretsiz onarım/değişim yapılması gerektiğini söyledim. ASUS dönüş yapıp benden faturayı mail ile göndermemi istedi ve bende gönderdim akabinde tekrardan dönüş yapıp servis ekiplerine ilettiklerini bildirdiler. Tam olarak bugün de tekrardan sana yazılan ürününüz için iade süreci başlatılmıştır diye güncellendi onarım durumum. İlk başta ürünü acaba yapmadan gerimi gönderecekler diye düşündüm fakat forumlarda dolaşırken anladığım kadarıyla ürün değişim/iade raporu gönderecekler miş. Dediğim gibi
servicecenter_emea@asus.com adresine mail atın belki de sizin de sorununuz böyle basit bir hatadan kaynaklanıyordur.