Elektronik ASUS RX 7700 XT ve DDR5 PC TOPLAMA - PCH GG8 Hazır Sistem 29,999 TL

alperi

Megapat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemde kullanılan parçalar şu şekilde;
• İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
• Ekran kartı: ASUS TUF RX 7700 XT 12GB OC
• Anakart: ASUS Prime A620M-K
• RAM: XPG Lancer (1x16) 5200MHz DDR5 CL38 (32GB öneriyorum)
• Depolama: WD Blue SN580 500GB Gen4
• Kasa: Vento VG07F RGB
• PSU: FSP Hyper PRO 650W 80+ Bronze

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat bilmiyorum ama alınacaksa düzgün bir şey alınmalı. SSD kötü, yetmez. PSU iyi. RAM kötü. 38 CL çok yüksek. 5200MHz 5600-6000 olmalı. Anakart çok giriş seviye. Soğutucu şart.
SSD kötü falan değil, çogu hazır sisteme bak Green serisinden veya Twinmoss gibi ne idiğü belirsiz marka ürünler mevcut. Ayrıca soğutucu şart diye bir şey de yok. Undervolt yapabilirsin. Anakart konusuna gelirsek haklısın.

SSD kötü falan değil, çogu hazır sisteme bak Green serisinden veya Twinmoss gibi ne idiğü belirsiz ürünler mevcut. Ayrıca soğutucu şart diye bir şey de yok. Undervolt yapabilirsin. Anakart konusuna gelirsek haklısın.
ssd konusunda katılıyorum. ayrıca ramlere de bi el atmak lazım.

SSD konusunda katılıyorum. Ayrıca RAM'lere de bir el atmak lazım.

SSD kötü falan değil, çogu hazır sisteme bak Green serisinden veya Twinmoss gibi ne idiğü belirsiz marka ürünler mevcut. Ayrıca soğutucu şart diye bir şey de yok. Undervolt yapabilirsin. Anakart konusuna gelirsek haklısın.

SSD nasıl kötü değil? 500 GB SSD'yi ne yapacaksın? 100 GB Windows. GTA + RDR indirsen kalıyor 150. LoL Valorant. Kaldı 80. DRAM yok bir şey yok. Sistem de bu SSD kullanılmaz. RAM'lar kötü. Soğutcu nasıl şart değil. Stok soğutucu ile kaç derece yapıyor bak istersen işlemci. Düşünün biraz. Düşünerek yazın.

SSD nasıl kötü değil? 500 GB SSD'yi ne yapacaksın? 100 GB Windows. GTA + RDR indirsen kalıyor 150. LoL Valorant. Kaldı 80. DRAM yok bir şey yok. Sistem de bu SSD kullanılmaz. RAM'lar kötü. Soğutcu nasıl şart değil. Stok soğutucu ile kaç derece yapıyor bak istersen işlemci. Düşünün biraz. Düşünerek yazın.
Ya birader sen tam okumamışsın yazdıklarımı galiba? SSD kime göre yetersiz. Sana yetersiz diye başkasına da olmuyor. Bende 500GB uzun yıllar kullandım hiçte sıkıntı olmadı. Ayrıca soğutucu için orada özellikle hayvan gibi belirttim UV yaparsan diye. Anakart konusunda zaten hak verdim sana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı