Arkadaşlar merhaba, Asus RX 570 ekran kartına sahibim. Sorunum oyunlarda ekranın sinyal yok verip ekranın gitmesi ve ekran kartından beyaz ışık yanıp sönmesi. Daha sonra yeniden başlatınca ekran geliyor fakat Radeon sistem ayarları uyarı veriyor. Kullandığım ekrandan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü 10 yıllık 60 Hz LCD bir ekran var, HDMI VGA dönüştürücü ile bağladım sorunun sebebi ne olabilir? Ben monitör den olduğunu düşünüyorum, oyunlarda çözünürlük problemi yaratıyor gibi sizce ne olabilir?
Bende hiç ellemeyin hocam herhangi bir şey olduğunda garanti dışına çıkıyor. Ben garantiye gönderip kendime düşük bir kart alacağım bu kartım gelene kadar.
Bende hiç ellemeyin hocam herhangi bir şey olduğunda garanti dışına çıkıyor. Ben garantiye gönderip kendime düşük bir kart alacağım bu kartım gelene kadar.
Bir aydır sorunsuz kullanıyorum bu ayarları Global Watmandan yapıcaksınız hiç bir zararı yoktur daha detaylı anlatıcam şimdi. İşTe olduğum için sorununuzu çözmek mabadında hızlı bir cevap yazdım.
Bir aydır sorunsuz kullanıyorum bu ayarları Global Watmandan yapıcaksınız hiç bir zararı yoktur daha detaylı anlatıcam şimdi. İşde olduğum için sorununuzu çözmek mabadında hızlı bir cevap yazdım
Kafam karıştı ben televizyonda HDMİ ile denediğimde hiçbir sıkıntı olmamıştı, bir de 3 kere denedim 3-4 saat her birinde. Acaba bu Wattman ayarlarını mı yapsam yoksa yeni bir monitör mü alsam?