Asus RX570 Rog Strix Oyunlarda Ekranın Gitmesi

• Konuyu başlatan Reqi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 390
  • Görüntüleme 30.949

Reqi

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Asus RX 570 ekran kartına sahibim. Sorunum oyunlarda ekranın sinyal yok verip ekranın gitmesi ve ekran kartından beyaz ışık yanıp sönmesi. Daha sonra yeniden başlatınca ekran geliyor fakat Radeon sistem ayarları uyarı veriyor. Kullandığım ekrandan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü 10 yıllık 60 Hz LCD bir ekran var, HDMI VGA dönüştürücü ile bağladım sorunun sebebi ne olabilir? Ben monitör den olduğunu düşünüyorum, oyunlarda çözünürlük problemi yaratıyor gibi sizce ne olabilir?

Sistemim;
  • İşlemci: AMD ryzen 5 2600
  • Ekran kartı: Asus AMD RX 570 Rog Strix
  • Ram: Corsair 8 GB 3000 MHz
  • Anakart: Asus 450M-K

Son düzenleyen: Moderatör:
voltajın hep max ta olması aslında tehlike değil ama ömür kısaltır. benim korkum amd nin üretim kalitesinin boktan olup anında ölmesi yoksa zor bişey değil.
çünkü overclock yapmıyorsunuz underclock yapıyorsun, frekans da voltaj da hep aynı kalıyor
Uğraşamam hocam ben bu tarz şeylerle. O kadar para veriyoruz paramız ile rezil oluyoruz. Şu işe bak servise gönderecekmişim bana 20 iş gününde döneceklermiş ee ben 20 gün ne yapacağım? Bir daha AMD falan da almıyorum lanet olsun.

Ben zaten diyorum ben de bir daha AMD GPU almam. Ryzen'den memnunum ama GPU kalitesi kötü. Fırsatınız varsa 1660 alın geçin.
Uğraşamam hocam ben bu tarz şeylerle. O kadar para veriyoruz paramız ile rezil oluyoruz. Şu işe bak servise gönderecekmişim bana 20 iş gününde döneceklermiş ee ben 20 gün ne yapacağım? Bir daha AMD falan da almıyorum lanet olsun.

Yok cidden anlamıyorum AMD sorunu biliyor ve görüyor görmemesi mümkün değil yeni bir güncelleme ile sorunu çözmek yerine gözümüzün içine bakarak bizimle resmen alay ediyorlar. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi paramızla rezil oluyoruz.

BIOS yükleyin ama yakma ihtimaliniz var. Biraz riskli bir işlem. ATIFlash ile yapacaksınız.
Sorumluluk size aittir.
Hocam hala BIOS falan demeyin lütfen.

hocam hala bios falan demeyin lütfen
Yurtdışında yaşayan arkadaşlar BIOS'dan düzeltmişler. O yüzden dedim ayrıca bu kartlar Mining olduğu için. (Mining için fazla kart çıkarıp satıyorlar o yüzden böyle hatalar oluyor.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1.gif

Aynı mı? GPU-Z ile bakıp resmini atabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı