Asus RX570 Rog Strix Oyunlarda Ekranın Gitmesi

• Konuyu başlatan Reqi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 390
  • Görüntüleme 31.197

Reqi

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Asus RX 570 ekran kartına sahibim. Sorunum oyunlarda ekranın sinyal yok verip ekranın gitmesi ve ekran kartından beyaz ışık yanıp sönmesi. Daha sonra yeniden başlatınca ekran geliyor fakat Radeon sistem ayarları uyarı veriyor. Kullandığım ekrandan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü 10 yıllık 60 Hz LCD bir ekran var, HDMI VGA dönüştürücü ile bağladım sorunun sebebi ne olabilir? Ben monitör den olduğunu düşünüyorum, oyunlarda çözünürlük problemi yaratıyor gibi sizce ne olabilir?

Sistemim;
  • İşlemci: AMD ryzen 5 2600
  • Ekran kartı: Asus AMD RX 570 Rog Strix
  • Ram: Corsair 8 GB 3000 MHz
  • Anakart: Asus 450M-K

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün ben itopyaya kartı geri gönderdim. Bakalım sonuçları sizin ile paylaşacağım.
Anlamadığım bi konuda şu inceleme videolarında sorunsuz çalışıyor.
Bu sorun hemen olan bir şey değil. Sonradan oluyor nedense

Ben kartı ilk taktığımdan beri var bende siyah ekran hemen olmuyor ekran ışığı kısılıyor sonuna kadar o ara esc yada görev yöneticisi açmazsam oyunun durgun olduğu yerlerde gidiyor.

Bugün ben itopyaya kartı geri gönderdim. Bakalım sonuçları sizin ile paylaşacağım.

Bu sorun hemen olan bir şey değil. Sonradan oluyor nedense
Kartınızın markası nedir? Eğer ASUS ise İtopya onlara gönderecektir. Ancak İtopya güvenilir bir site bildiğim kadarı ile. Sizi üzmeyeceklerdir. ASUS çözüm sunmaz ise İtopya güzellik yapabilir.

Ben kartı ilk taktığımdan beri var bende siyah ekran hemen olmuyor ekran ışığı kısılıyor sonuna kadar o ara esc yada görev yöneticisi açmazsam oyunun durgun olduğu yerlerde gidiyor.
Tüm kartlarda farklı farklı sorunlar var demek ki Sen birde benim yaşadığım soruna bak.
Kartınızın markası nedir? Eğer ASUS ise İtopya onlara gönderecektir. Ancak İtopya güvenilir bir site bildiğim kadarı ile. Sizi üzmeyeceklerdir. ASUS çözüm sunmaz ise İtopya güzellik yapabilir.
Asus Rog Strix RX570 modeli 2 aylık bir kart.

Umarım çözüme ulaşırsın. Ben çok denedim ancak çözüme ulaşamadım. Açıkcası bir ağabeyim ve ben bir daha ASUS markasına ait bir AMD RX serisi muhtemelen düşünmeyiz. Aslında burda marka kötüleme yapmıyorum ancak Türkiye servisi ilgilenmiyor. Nedense bunun ASUS markasında biraz daha fazla görünmesi insanı bir garip ediyor. Beni bilgilendirin lütfen. Ancak tahminimce çözüme ulaşırsınız. Kart yeni ve aracınız İtopya.

İtopyaya hiç güvenmiyorum ne maillere doğru düzgün dönüş yapıyorlar ne telefonları açıyorlar...

Üstlerinde fazla ilgi olunca onlar da biraz gevşemiş olabilir tabiri caiz ise. Yayıncılar, sponsorlar gibi. Anlarsınız ya.
Aynen biraz öyle olmuş. Ben karttan bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum. Heyete başvurup paramı öyle almayı planlıyorum. Hatta ben onlara mail ile resimleri gönderdiğim halde bu kart sağlam demelerinden korkuyorum

Yani biosla alakalı bi sorum olacağı kanısındayım ben artık sürümle ilgili değil kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…