Asus RX570 Rog Strix Oyunlarda Ekranın Gitmesi

• Konuyu başlatan Reqi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 390
  • Görüntüleme 30.965

Reqi

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Asus RX 570 ekran kartına sahibim. Sorunum oyunlarda ekranın sinyal yok verip ekranın gitmesi ve ekran kartından beyaz ışık yanıp sönmesi. Daha sonra yeniden başlatınca ekran geliyor fakat Radeon sistem ayarları uyarı veriyor. Kullandığım ekrandan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü 10 yıllık 60 Hz LCD bir ekran var, HDMI VGA dönüştürücü ile bağladım sorunun sebebi ne olabilir? Ben monitör den olduğunu düşünüyorum, oyunlarda çözünürlük problemi yaratıyor gibi sizce ne olabilir?

Sistemim;
  • İşlemci: AMD ryzen 5 2600
  • Ekran kartı: Asus AMD RX 570 Rog Strix
  • Ram: Corsair 8 GB 3000 MHz
  • Anakart: Asus 450M-K

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu sorunu baya kurcalayarak cözdüm. Yeni bir konu açıp orada detaylica paylasmayi düsünuyorum.
İnşallah kısa süreli bir çözüm değildir ? Zira yorumlarda ki arkadaş yeni hdmı girişli ekran alıp sorun düzeldi demişti. Daha sonrasında sorunun devam ettiğini belirtti.

bakarım ordan. Bu arada arkadaş win10 amd için güncelleme yapmış sorunu çözmüş. Birde siz deneyin sonuçlar ne olacak görelim. @Recep Baltaş konuya biraz hakim olabilirmisin rica etsek ? Rx'lerdeki bu sorun amd tarafından mı kaynaklı ? Yoksa başka bir nedeni mi var.
Benim güncellemeler yapılmış durumdaydı zaten hiç bir şekilde çözülmüyor.
Yaklaşık 3 aydır sorunsuz kullanıyorum. Gayet kalıcı. :)
Dostum çözüm diyen bir kaç kişi var zaten ama başkaları o yöntemler ile çözemiyor sadece erteleyebiliyor.
Benim anlamadığım böyle büyük bir konuya neden yöneticiler bir yardımda bulunmuyor?

Çözümlerimi detaylıca paylaştığım bir konu açtım şu an onay bekliyor. Konuyu burada paylaşacağım bir deneyin isterseniz. Belki faydalı olur.
Benim güncellemeler yapılmış durumdaydı zaten hiç bir şekilde çözülmüyor.

Dostum çözüm diyen bir kaç kişi var zaten ama başkaları o yöntemler ile çözemiyor sadece erteleyebiliyor.
Benim anlamadığım böyle büyük bir konuya neden yöneticiler bir yardımda bulunmuyor?
Şu arkadaşlarda denesin ozaman. Çözülürse direk rog strix rx 570 veya 580 li sistemi alırım ozaman :) veya nitro çözülsünde :):)
Sorunu yaşayan arkadaşalr şu konuma bakabilirsiniz:

Çözümlerimi detaylıca paylaştığım bir konu açtım şu an onay bekliyor. Konuyu burada paylaşacağım bir deneyin isterseniz. Belki faydalı olur.

Sorunu yaşayan arkadaşalr şu konuma bakabilirsiniz:
Dostum bu konuda ki çözüm dediğin şeyler zaten nette her yerde yazıyor. Çözüm falan sağladığı yok.

Videoyu kaldırmış sanırım yüklemişti MHz nasıl yok ya? Frequency yazıyor.
Bak benim böyle gpu da mhz yok.
Adsız.png
Adsızzxc.png
Bende bütce sebebi ile Asus Strix RX570 O4G/8GB DDR4 alacaktım. Şu yorumlardan sonra gidip 1050Ti alayım bari.. Uzun aradan sonra ilk defa sistem toplayacagım. Hevesimiz kursağımızda kalmasın..
Biraz daha bekle bence bu sorun herkes de yok benim arkadaşım da msı rx 580 var o böyle bir şey ile karşılaşmadı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı