Asus s46cb k46cb Mac OS X 10.11.1 kurulumu

Forumda bulunan 10.11.1 kurulum rehberinden yararlanarak kurulumu yaptım. İlk once clover boot ekranında enable grafik tikini optionstan kaldırıyorsunuz.
Kurulumu yapıyorsunuz, kurulumu tamamlandığında clover dosyasının içinde bootlodar var onu kuruyorsunuz, orda beni oku kısmındaki dosyaların yerlerini değistiriyorsunuz daha sonrasında clover configatordan mount efi yapıyorsunuz. Olusan dosyanın içine sizin efi dosyasını kopyalıyorsunuz bu sayede usb olmadan boot yapabilirsiniz.
Daha sonrasında usb belleğimizin içindeki intel 4000 cong dosyasının adınıı config.plist olarak değistirip mount ettiğimiz efi cloverın içindekiyle değistiriyorsunuz.
Vga card reader calısmamaktadır. Enterneti de efi clover kext dosyasının içine kopyalıyorsunuz. Bunların hepsi usbinin içinde mevcut.
Çok ugrasıpta yapamadığım tek sey wirelessıda uyumlu olanla değitirip kurdum bi sorun yok.

Realtek alc270 applehad patch yapamadım. Voodoo'ya da yuklediğimde sistem panic haline düstü. Yardımcı olur musunuz? Hangi dosyayı indirmem gerekiyor ya da patch nasıl yapabilirim?
Eksik bir şey kaldı mı bir de?

Seside cozdum applehdayı silip voodoohda 2.8.4 pkgyi kurunca oldu

merhaba s46cb ye win10 ve sierra kurdum boot da sorun yok iki sistem de çalışıyor intel ekran kartıda çalışıyor.
fakat ethernet ses ve wireless ayrıca nvidia ekran kartı çalışmıyor bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı