Asus S46CB Mac OS X Kurma

RonaldPeterson

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba Technopat Forum ailesi, notebook'a ML3U kurmak istiyorum indirdim ama benim BIOS biraz değişik. Resimlerini çektim kusura bakmayın Turkcell T20'nin müthiş kamerası! ile çektim.

img_20130917_215230.jpg

img_20130917_215241.jpg

img_20130917_215252.jpg

img_20130917_215301.jpg

Burdan neleri seçmem gerekecek hiçbir fikrim yok.

Notebook'umun adı Asus S46CB:

• i5 3317u 1.7 Ghz
  • 4 GB DDR3 Ram
  • 750 GB HDD+32 mi 24 mü SSD var cache amaçlı
  • Anakart CPU-Z'de AsusTek inc. K56CB yazıyor
  • NVIDIA GeForce GT 740M 128 bit+HD4000

Şimdi sorum şu HDD cache amaçlı SSD içeriyo yazılımsal olarak bunu özelleştir kısmından ne diye seçeceğiz?
Ekran kartı kombinasyonu için neyi seçmem gerekir özelleştir kısmında?

Bir de sorunsuz(Sorun Çıkabilir) kurmam lazım ki çünkü tek notebook'um bu Wi-Fi çok önemli kartımın adını bilmiyorum Aygıt Yöneticisin'de yazmıyor ve CPU-Z'de yazmıyor.

Bilgisayarım uyumlu mu? Benim sorun çıkmadan kullanmam lazım diyelim sorunsuz kurdum sizce stabil mi? Daha önceki kurduklarınız stabil çalıştı mı?

Aklıma başka bir şey gelirse editlerim. İyi forumlar...

Edit : Asus'un sitesinden baktım indirme kısmında kablosuz kısmında kartların güncellemeleri var ya Atheros Wi-Fi ya da Intel Wi-Fi olması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fast boot > Disabled
Launch CSM > Enabled yapman gerekebilir.

SSD caching yazılımsal değil donanımsaldır. Bişey yapmana gerek yok diye biliyorum. Çok korkaksınız. Bu korkalık ile işiniz zor. Şöyle yapın: Önce Mac boot etsin ve Disk izlencesi ile diski ikiye bölün. Sonra kapatıp ikinci kısma Windows 8 kurun. Windows çalışır ve hazır durumda olsun. Sonra öbür bölümde Mac denemeleri yapabilirsiniz kafanıza göre ;)

Tek kurulumla sorunsuz çalışması olur mu, olur ama mucize olur..

Fast boot > Disabled
Launch CSM > Enabled yapman gerekebilir.

SSD caching yazılımsal değil donanımsaldır. Bişey yapmana gerek yok diye biliyorum. Çok korkaksınız. Bu korkalık ile işiniz zor. Şöyle yapın: Önce Mac boot etsin ve Disk izlencesi ile diski ikiye bölün. Sonra kapatıp ikinci kısma Windows 8 kurun. Windows çalışır ve hazır durumda olsun. Sonra öbür bölümde Mac denemeleri yapabilirsiniz kafanıza göre ;)

Tek kurulumla sorunsuz çalışması olur mu, olur ama mucize olur..

Punto büyüklüğünden ceza almışım ne garip...

Bir kaç sorum daha var,müsait olduğunuzda cevaplarsanız sevinirim.
Benim özelleştir bölümünden Nvidia sürücüsünden seçmem gereken bir şey var mı? GT 740M
Cache amaçlıda olsa belli bir SSD var onun için SSD Trim Support'u seçmem gerekir mi?
Grapictİnjektor'u seçmem kaldırmam gerekir mi? Siz PC'ye Mac OS X kurma rehberinizde kaldırmıştınız HD4000 ile uyumlu olduğu için. Benimde kaldırmam lazım mı?
Birde KernelandPatches kısmında Asus anakart için seçilmeli demiştiniz uyumsuz anakartlar için benim seçmem lazım mı K56CB (HM76 Chipset)
Benim Wi-Fi adaptörüm atheros AR9485'miş uyumlu mu?

Kusura bakmayın çok soru sordum. Sizi gerçekten seviyorum çok sempatiksiniz ben 17 yaşındayım inş. sizin gibi biryerlere gelmek isterim hayalimin mesleği Editör olmak...

Özelleştir kısmı yok Unibeast'te. Sürücüleri sonra kuracaksınız.
TRIM'i açmanıza gerek yok. Her şeyi kendi hallediyor o.
Unibeast ile kurlum yapın. GraphicsInjector ile işiniz olmayacak.
iAtkos kurmayacağınızdan onunla da uğraşmayın.
Ağ kartı için biraz baktım da uyumlu gibi. Ama Kext bulmak gerek tabi. YouTube'da bir video vardı.

Editörlükte para yok :) Ama kendinizi geliştirin. iAtkos kolaya kaçmak oldu biraz. O yüzden iAtkos'u bırakıp Unibeast rehberini yaptım. Onu okuyun mutlaka baştan sona.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı