ASUS STRIX 1050 Ti'dan Gigabyte RX570'e geçmek mantıklı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gigabyte RX 570 4GB kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. 19.12.3 sürücüsü ile bütün sorunlar ortadan kalktı, kullanmasaydım asla böyle bir yorum yapmazdım.

Bütçesi fazla yok ise, RX 570 iyi bir tercih olabilir bence. 1050Ti'dan daha güçlü olduğu kesin.

GTX 1050 Ti ve RX570 aynı fiyata satıldığı halde RX570 iki kata kadar daha performanslı. Tabii ikinci el kart alırken garantisinin olması çok önemli. Yukardaki arkadaşın bu derece fiyat performans bir kartı kötülemesi garip.

1050 Ti artık yetersiz geliyor oyunlara. Zamanında F/P kartı olduğu doğrudur ama şu an bedava verilse almam dediğim bir kart. 80 dereceleri gören sıcaklık o kartın modeli ve markası ile ilgilidir. Örneğin Dual serisi NVIDIA tarafında da sıkıntılı AMD tarafında da sıkıntılı. Ayrıca WattMan hataları artık kalmadı neredeyse son güncellemerle.

İşlemcim i3 6098p ve darboğaz yapacak. Darboğaz bir miktar FPS düşüşü dışında oyunlarda ayriyeten takılma vs. gibi sorunlara yol açar mı yoksa 60 FPS alacakken 50'mi alırım sadece?

Rx570, Rx470 olarak gözüküyor - Technopat Sosyal Bu zaten RX570'in RX470 çiplerinden dönme olduğunun bir ispatı bir çok forum bu şikayetlerle dolu.

Bu konuların hiçbirisinde şu anda öneren arkadaşların hiçbirisinin bir yorumu yok. Aynı şekilde RX570 konularını ne zaman açsam hep öneriyorlar. Ben marka sevici veya nefret eden bir insan değilim. İnsanlar yeni aldıkları kartlarıyla aylarca teknik servis kapısında sürünürken hala burada göz göre göre sorun çıkarma olasılığı diğer kartlara nazaran daha yüksek bir kartı önermeniz doğru değil. Daha buraya yazmadan önce olan yorumumda yeni seri AMD ekran kartlarının iyiliğinden bahsettim. Meraklısı açıp okuyabilir. İyiye iyi, kötüye kötü diyemedikçe yanlış bilgilendiririz ve insanları mağdur ederiz. Ben kendi adıma bunu yapmam.

6 ay önce açılmış konuları atma sebebin fanboyluğundan olsa gerek. Tekrar söylüyorum, 2020 sürücüleri ile bu tür sorunlar ortadan kalktı. Ayrıca CW yazılımsal bir sorun değil.

İşlemcim i3 6098p ve darboğaz yapacak. Darboğaz bir miktar FPS düşüşü dışında oyunlarda ayriyeten takılma vs. gibi sorunlara yol açar mı yoksa 60 FPS alacakken 50'mi alırım sadece?
Ben RX570 ile i3 kullanıyordum. Battlefield ve Assassins Creed gibi oyunlarda 70 80 FPS alabilecekken 30-60 arası FPS alıyordum. Donma yoktu ama yinede FPS düşmeleri rahatsız ediyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…