ASUS STRIX 1050 Ti'dan Gigabyte RX570'e geçmek mantıklı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üslubum, düzgün ve yanlışlığını ispat edemeyeceğiniz bilgiler paylaşıyorum. Büyük bir ihtimalle sen beni bilmiyorsun. 😄 Banlayabilirsin emin ol bu haksız banın için bende gerekeni bir iki gün içerisinde Berker bey ile görüşüp yapacağım.
@apkalipto Buyur kardeşim Inno3D GeForce GTX1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı böyle bir kart var piyasada, 4 yıl öncesinin teknolojisine para verme. 300-400 lira para biriktir eli yüzü düzgün bir kart al. O karta geçene kadarda elindekini kullanmaya devam et.
Bu öneri güzel işte, ancak 1050TI ile RX 570 karşılaştırmasında haksızsınız. Düzgün ve yanlışlık ispatları Youtube platformlarında mevcut kontrol ettiniz mi :)

Bu öneri güzel işte, ancak 1050TI ile RX 570 karşılaştırmasında haksızsınız. Düzgün ve yanlışlık ispatları Youtube platformlarında mevcut kontrol ettiniz mi :)
GTX1050ti ile sağlamlığı kesinleşmiş bir RX570 zaten karşılaştırılamaz bile. Ben zaten GTX1050ti RX570'ten iyidir demedim. Biz arkadaşın alacağı ekran kartının sağlamlığından emin değiliz ve bilgi isteyen birisine her ihtimali göz önünde bulundurarak, en kötü ihtimali söylememiz gerekir bizim meslekte olduğu gibi, hastaları en kötüye hazırlarsınız, iyisi sürpriz olur. Şimdi arkadaşın aldığı kart arızalı olsa ben önermiş olsam, gelip beni suçlasa burada haklı. Ben bu duruma düşmek istemem. Dediğim gibi yapar, garantili güzel bir kartı olur.

GTX1050ti ile sağlamlığı kesinleşmiş bir RX570 zaten karşılaştırılamaz bile. Ben zaten GTX1050ti RX570'ten iyidir demedim. Biz arkadaşın alacağı ekran kartının sağlamlığından emin değiliz ve bilgi isteyen birisine her ihtimali göz önünde bulundurarak, en kötü ihtimali söylememiz gerekir bizim meslekte olduğu gibi, hastaları en kötüye hazırlarsınız, iyisi sürpriz olur. Şimdi arkadaşın aldığı kart arızalı olsa ben önermiş olsam, gelip beni suçlasa burada haklı. Ben bu duruma düşmek istemem. Dediğim gibi yapar, garantili güzel bir kartı olur.
Evet bu konuda haklısın, marka ve modeli önemli ve test yapmalı.

Elinizde Asus Strix gibi en kaliteli kart varken 15-20 FPS fazlalık için ne olduğu belli olmayan RX 570 e geçilmesi mantıklı değil. Madencilik yapılmadığı söylense bile bunu kimse kanıtlayamaz. Üstelik olası sürücü sorunları yaşamanız riski de var. Ayrıca PSU nuz yetecek mi 570 e bildiğin trafo gibi güç harcayan kart 1050 75w iken 570 150w tdp ye sahip 😆 Sonuç olarak ortada riski almaya değecek bir performans farkı yok. Sessiz, serin ve sorunsuz Rog Strix e ile devam edin.

Üstelik RX 570 de artık öldü bence bütçenizi ayarlayıp indirip zamanlarında 1660 Super veya 5500 XT almanız sizin yararınıza olacaktır. Şöyle bir durumda var elinizde ki işlemciyi değiştirmeden yeni kartlardan da verim alamazsınız şu an yeni oyunlarda 1050ti için de darboğaz yapar o işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Glorfindel sen git 1500 tl 1050 ti al hadi.
Elinizde Asus Strix gibi en kaliteli kart varken 15-20 FPS fazlalık için ne olduğu belli olmayan RX 570 e geçilmesi mantıklı değil. Madencilik yapılmadığı söylense bile bunu kimse kanıtlayamaz. Üstelik olası sürücü sorunları yaşamanız riski de var. Ayrıca PSU nuz yetecek mi 570 e bildiğin trafo gibi güç harcayan kart 1050 75w iken 570 150w tdp ye sahip 😆 Sonuç olarak ortada riski almaya değecek bir performans farkı yok. Sessiz, serin ve sorunsuz Rog strix in keyfini çıkarın.

Üstelik RX 570 de artık öldü bence bütçenizi ayarlayıp indirip zamanlarında 1660 Super veya 5500 XT almanız sizin yararınıza olacaktır. Şöyle bir durumda var elinizde ki işlemciyi değiştirmeden yeni kartlardan da verim alamazsınız şu an yeni oyunlarda 1050ti için de darboğaz yapar o işlemci.
1050 den geçtim aradaki fark dağlar kadar kesinlikle değer.

Elinde ASUS rogstrix gibi bir markanın zamanının F/P kralı bir kartı var. Soğutması mükemmel oyunlarda biliyorum 60 dereceyi dahi görmüyor. Güç tüketimi düşük stabilitesi yüksek bir kart. Şimdi gideceksin ikinci el ne idüğü belirsiz, sıfırını alırken dahi insanların acaba dediği sorunlu bir kartı alacaksın. Bunun daha yazılım boyutu var, onu geçtim 80 dereceleri gören sıcaklığı var, WattMan'ı var, var oğlu var. Bu kartı alan AMD fanboyları bile kullan-at olarak nitelendirdiği bu kartı 10-15 FPS için alacak mısın gerçekten? RX570 ile ilgili konuları aç şöyle bir göz at. Buna rağmen bir şeyler parlamazsa kafanda al dostum ne diyelim. Bana soracak olursan GTX1650 Super gibi bir kart varken piyasada kesinlikle yüzüne dahi bakılmayacak bir kart. İkinci el kartını sat, üzerine biraz para biriktir. Eli yüzü düzgün bir kart al. Hem güncele kavuşursun hem de düzgün bir kartın olur.
Hayatımda sizin kadar bütün şartlarda ve olasılıklarda AMD kötüleyen başka bir insan görmedim.

Glorfindel sen git 1500 TL 1050 Ti al hadi.

1050'den geçtim aradaki fark dağlar kadar kesinlikle değer.
Senin kart 570 değil 5700 herhalde performansları ortada işte dağlar kadar falan fark yok. Bizde geçilmez demiyoruz riski almaya değecek kadar fark yok diyoruz, sen geçmişsin beğenmişsin işte sorun yok devam et.

Arkadaşlar herekse yorumları için teşekkür ederim. RX570 veya daha iyi bir karta geçmeden önce işlemci yükseltmesi yapmak daha mı mantıklı olur? Çünkü 1050 Ti'dan daha güçlü kartlarda tam performans alamayacağım gibi i3 6098P ile. Yükseltme işini erteleyeceğim gibi duruyor.

senin kart 570 değil 5700 heralde performansları ortada işte dağlar kadar falan fark yok. Bizde geçilmez demiyoruz riski almaya degecek fark yok diyoruz sen geçmişsin begenmişsin işte sorun yok devam et
Kanka 900 TL bütçe var ise alınabilir ki yani sanki ne varda witcher tarzı oyunlarda 30-40FPS alıyor 1050Ti da rx 570 70-80 aradı alıyor yani alınabilir 900TL ye. Ayrıca sorun yok devam et degil bu benim düşüncem bana karışamazsın arkadaşın değilim ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı