İyi geceler arkadaşlar. Kulaklık alacağım fakat bu 3 model arasında kaldım. Bütçem 500-700 TL arasında bu fiyata alabileceğim en iyi kulaklığı almaya çalışıyorum benim için ağır olması önemli değil iyi ses versin ve mikrofonu iyi olsun yeterli. Bir de 7.1 olması şart tabi ki. Bu 3 model arasında sizce hangisini almalıyım linkler aşağıda.
ROG Strix Wireless | Kulaklık & Kulaklık Setleri | ASUS Türkiye 600 TL
ROG Strix Fusion 300 | Kulaklık & Kulaklık Setleri | ASUS Türkiye 640 TL
TUF Gaming H5 | Kulaklık & Kulaklık Setleri | ASUS Türkiye 640 TL
Benim en çok hoşuma giden model Strix 7.1 Wireless oldu. Hem sürücüleri büyük (60 mm) hem Wireless. daha ne olsun fakat tek eksi yanı 2016'da piyasaya sürülmüş olması. 3 model arasından en yeni olan Fusion 300. TUF H5'de ise artı olarak 2 adet mikrofon bulunuyor ve yedek kulak padleri ile geliyor ayrıca Discord sertifikalı. Lütfen yardım edin bu 3 modelden hangisini almalıyım ya da bütçeme uygun en iyi hangi kulaklığı alabilirim?
ROG Strix Wireless | Kulaklık & Kulaklık Setleri | ASUS Türkiye 600 TL
ROG Strix Fusion 300 | Kulaklık & Kulaklık Setleri | ASUS Türkiye 640 TL
TUF Gaming H5 | Kulaklık & Kulaklık Setleri | ASUS Türkiye 640 TL
Benim en çok hoşuma giden model Strix 7.1 Wireless oldu. Hem sürücüleri büyük (60 mm) hem Wireless. daha ne olsun fakat tek eksi yanı 2016'da piyasaya sürülmüş olması. 3 model arasından en yeni olan Fusion 300. TUF H5'de ise artı olarak 2 adet mikrofon bulunuyor ve yedek kulak padleri ile geliyor ayrıca Discord sertifikalı. Lütfen yardım edin bu 3 modelden hangisini almalıyım ya da bütçeme uygun en iyi hangi kulaklığı alabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: