Asus Strix 7.1 vs. Asus Fusion 300 vs. Asus TUF H5

Yer
Aydın
İyi geceler arkadaşlar. Kulaklık alacağım fakat bu 3 model arasında kaldım. Bütçem 500-700 TL arasında bu fiyata alabileceğim en iyi kulaklığı almaya çalışıyorum benim için ağır olması önemli değil iyi ses versin ve mikrofonu iyi olsun yeterli. Bir de 7.1 olması şart tabi ki. Bu 3 model arasında sizce hangisini almalıyım linkler aşağıda.

ROG Strix Wireless | Kulaklık & Kulaklık Setleri | ASUS Türkiye 600 TL
ROG Strix Fusion 300 | Kulaklık & Kulaklık Setleri | ASUS Türkiye 640 TL
TUF Gaming H5 | Kulaklık & Kulaklık Setleri | ASUS Türkiye 640 TL

Benim en çok hoşuma giden model Strix 7.1 Wireless oldu. Hem sürücüleri büyük (60 mm) hem Wireless. daha ne olsun fakat tek eksi yanı 2016'da piyasaya sürülmüş olması. 3 model arasından en yeni olan Fusion 300. TUF H5'de ise artı olarak 2 adet mikrofon bulunuyor ve yedek kulak padleri ile geliyor ayrıca Discord sertifikalı. Lütfen yardım edin bu 3 modelden hangisini almalıyım ya da bütçeme uygun en iyi hangi kulaklığı alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
3üde gerçekten güzel kulaklıklar. Hiç biri sizi pişman etmez fakat benim düşüncem bir şey alıyor isem her zaman en yenisini almaktır, bir tık eksi olsa bile sonuçta yeni, desteği daha uzun, şu an ki optimizasyonlar vs daha ön noktada diye düşünürüm. Benim fikrim ROG-Strix-Fusion-300 alman ve bildiğim kadarıyla da Fusion 300'de yedek pedler ile geliyor, tam emin değilim ama kontrol etmelisin kutu açılışı vs. Bir tık daha saçmalayıp ROG-Strix-Fusion-500 bakabilirsin belki biraz daha bekleyip bütçede :)

3üde gerçekten güzel kulaklıklar. Hiç biri sizi pişman etmez fakat benim düşüncem bir şey alıyor isem her zaman en yenisini almaktır, bir tık eksi olsa bile sonuçta yeni, desteği daha uzun, şu an ki optimizasyonlar vs daha ön noktada diye düşünürüm. Benim fikrim ROG-Strix-Fusion-300 alman ve bildiğim kadarıyla da Fusion 300'de yedek pedler ile geliyor, tam emin değilim ama kontrol etmelisin kutu açılışı vs. Bir tık daha saçmalayıp ROG-Strix-Fusion-500 bakabilirsin belki biraz daha bekleyip bütçede :)
cevabınız için teşekkürler malesef fusion 500 biraz bütçemi aşıyor araştırmalarım sonucu en çok hoşuma giden kulaklık olan Strix 7.1 wireless i aldım bakalım umarım pişman olmam asus kulaklıklarını daha önceden kullandım 2012 yılından beri asus orion kullanıyorum defalarca yere düştü banamasın demedi halen de çalışıyor :)

Asus Rog Centurion kullanmış ve rog fusuion 500 incelemelerini izlemiş biri olarak tavsiyem seçeceğin modelin inceleme videolarında mikrofon testlerini izlemen. Asus yakışmayan 50-100 liralık kulaklık mikrofonu var gibi. Acı tecrübelerim iadeyle sonuçlanmıştı.

Merhaba hocam, Asus Strix 7.1 dahili ses kartlı olan modeli kullanmaktayım. Tamamen oyun için yapılmış bir sonar cihazı gibi düşünün ya o kadar diyebilirim. Aldığınız model sanal 7.1 diye biliyorum, güzel kulaklık başarılıdır Asus'un kulaklıkları ve sağlamdırda. FPS oyunlarını aşırı asabi oynayan biri olarak söylüyorum kulaklık bana göre sağlam fakat tek sıkıntısı kulaklığın bağlantı noktalarındaki menteşelerine dikkat edin. Kulaklığı çok germeden kullanmaya özen gösterin.

Bende Tuf h5'i İtopya da 400 tlye gördüm kullananınız var mıdır veya düşünceleriniz nelerdir ?

Merhaba hocam, Asus Strix 7.1 dahili ses kartlı olan modeli kullanmaktayım. Tamamen oyun için yapılmış bir sonar cihazı gibi düşünün ya o kadar diyebilirim. Aldığınız model sanal 7.1 diye biliyorum, güzel kulaklık başarılıdır Asus'un kulaklıkları ve sağlamdırda. FPS oyunlarını aşırı asabi oynayan biri olarak söylüyorum kulaklık bana göre sağlam fakat tek sıkıntısı kulaklığın bağlantı noktalarındaki menteşelerine dikkat edin. Kulaklığı çok germeden kullanmaya özen gösterin.
teşekkür ederim bakalım Strix 7.1 Wireless modelini sipariş verdim gameekstra üzerinden 1200 TL den 600 e inmiş memnun kalırım diye düşünüyorum daha önce asus kulaklık kullandım zaten kalitesi ortada

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı