Asus Strix DSP bir ışığın yanıp sönmesi

Ritualist

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Ahşap üst yüzey işlemcisi
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir yıl önce satın aldığım kulaklık bir ay önce ses istasyonu kendi kendine açılıp kapanmaya başladı. Daha sonra oyun oynarken bir anda kapandı ve açılmadı ve bunun işletim sisteminden kaynaklandığını düşündüm. Daha sonra işletim sistemini yeniden kurmak üzere kulaklığı kaldırdım. Bugün işletim sistemini yeniden kurdum ve yine aynı sorun var. Ses istasyonuna USB kablosunu taktığım zaman bir adet ışığı yanıyor ve sönüyor. Bu konu hakkında bir de video çektim onuda aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu konu hakkında yardım edebilecek olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar uzun zaman önce açmıştım konuyu. Ürünü tekrar garantiye gönderdim çalışıyor dediler. Windows 7 bir bilgisayarda denedim ürün çalışıyor farklı bir kaç Windows 10 bilgisayarda denedim çalışmıyor. Benim işletim sistemim de Windows 10.

Sorunu çözdüm. Sanırım USB 3.0 da çalışmıyor. Fakat daha önceden çalışıyordu bu konuda emin değilim. USB 2.0 hub satın aldım ona kulaklığı takıp kullanıyorum. Sorunu yaşayan varsa denemenizi tercih ederim bende çalışıyor bu şekilde.

Aynı problem bende de var. Yıllar önce aldığım ASUS STRIX DSP modeli bilgisayarı yükselttikten sonra çalışmamaya başladı. Eski bilgisayar 2010'dan önce alınmıştı ve Windows 7 Ultimate kuruluydu. Üzerinde USB 2.0 var en fazla. Bu ses istasyonu eski bilgisayarda problemsiz çalışırken yeni bilgisayara taktığımda ses istasyonu üzerinde 1 ışık yanıp sönüyor sonra öyle kalıyor. Söylediğin çözümü denemek istiyorum. USB Hub'u anakart üzerinde bulunan 2.0 portundan mı çoğalttın 3.0'dan mı?
Aynı problem bende de var. Yıllar önce aldığım ASUS STRIX DSP modeli bilgisayarı yükselttikten sonra çalışmamaya başladı. Eski bilgisayar 2010'dan önce alınmıştı ve Windows 7 Ultimate kuruluydu. Üzerinde USB 2.0 var en fazla. Bu ses istasyonu eski bilgisayarda problemsiz çalışırken yeni bilgisayara taktığımda ses istasyonu üzerinde 1 ışık yanıp sönüyor sonra öyle kalıyor. Söylediğin çözümü denemek istiyorum. USB Hub'u anakart üzerinde bulunan 2.0 portundan mı çoğalttın 3.0'dan mı?
Usb 2.0 çoğaltıcı ile denedim. Gerek 3.0 gerek 2.0 taksam da çalıştı. Çözüm için teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı