Asus Strix GTX 970 mi? MSI Gaming GTX 970 4G mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Burak Dilek

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, ben bir sistem toplamaya karar verdim. Düşündüğüm parçalar şunlar

Anakart=MSI 970 GAMING AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
İşlemci=Amd Fx X8 8530 AM3+ soket
Bellek=GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
Monitör=ASUS 21.5" VK228H GENİŞ EKRAN WEBCAM'Lİ LED MONİTÖR

İşte arkadaşlar almayı düşündüğüm sistem bu. Sistem hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Sizce bu sistem için en uygun ekran kartı hangisi? Asus mu? MSI mı?

Not: Güç kaynağı bakımından sıkıntı yok ama lütfen önerileriniz 1450 TL'nin yukarısına çıkmasın.

Şimdiden Teşekkür Ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI GTX 970 4G modelini şiddetle tavsiye ederim. Twin Frozr soğutması daha başarılı.

Msi modelini tercih edin. Asus markasına göre daha iyi fan ve blok tasarımı sunuyor. Ayrıca yazılımları daha iyi. Bunun yanında bir kaç fan teknolojileri daha üstün. Bu yüzden msi markasının gaming modelini öneriyorum. Asus firmasını slı yapacaklara sadece 8 pin girişi olduğu için önerebilirim.
Sistem hakkında bu fiyata daha iyisi toplanabilir mi bakmam lazım ama senin sistemde iş görür.

Sağolun arkadaşlar. Yapmış olduğunuz yorumları ve Technopat incelemelerinide göz önünde bulundurarak MSI GTX 970 4G modelini almaya karar verdim. Vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı