ASUS STRIX GTX 980 Ti nasıldır?

mu1453

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Herkese merhaba, ASUS STRIX GTX 980 Ti 1920x1080 çözünürlüğünde 60 HZ 'de kaç sene çalışır, Assassin's Creed Syndicate en yüksek ayarlarda oynamak istiyorum. Şuan sistemimde ASUS STRIX GTX 970 var, Coil Whine sorunu var, performansa ve karta bir zararı yok ama Assassin's Creed Syndicate'de çok ses çıkıyor o yüzden GTX 980 Ti almayı düşünüyorum ve uzun vadeli kaç sene götürür. Assassin's Creed Syndicate'de yüksek ayarlarda 38 FPS veriyor ikinci sebebi ise bu değiştirmek isteme sebebim.
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Herkese merhaba, ASUS STRIX GTX 980 Ti 1920x1080 çözünürlüğünde 60 HZ 'de kaç sene çalışır, Assassin's Creed Syndicate en yüksek ayarlarda oynamak istiyorum. Şuan sistemimde ASUS STRIX GTX 970 var, Coil Whine sorunu var, performansa ve karta bir zararı yok ama Assassin's Creed Syndicate'de çok ses çıkıyor o yüzden GTX 980 Ti almayı düşünüyorum ve uzun vadeli kaç sene götürür. Assassin's Creed Syndicate'de yüksek ayarlarda 38 FPS veriyor ikinci sebebi ise bu değiştirmek isteme sebebim.
@Recep Baltaş @Ali Güngör

1080P'de çok uzun yıllar götürür o kart çok uzun. :)

980 ti alacağım diyorsanız şu anda kullanmakta olduğum Gigabyte g1 gaming olanını tavsiye derim. Isınma problemi sıfır. Oc modunda dahi 71 dereceyi geçmiyor. Eğer 1080p çözünürlüğünde Vsync açık ve ekran kartını pek fazla zorlamayan oyunsa ( GTA 5 gibi) 65 derece civarında seyrediyor.

Ama yine de yeni nesil ekran kartlarını beklemenizi tavsiye ederim şurasında kaç gün kaldı ki :) Aralarında pek fazla performans farkı olmasa dahi yeni mimari iydir yeni teknoloji :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı