ASUS STRIX H270F GAMING anakarta kısa devre yapamıyorum

değerli bilal bu konuda yeterli araştırma yapmamışsın kardeş. şimdi tam fırsatı. desktop bilgisayar nasıl toplanır sakince makaleler okumalı videolar izlemelisin.
örneğin sana bir soru psu dan anakarta kaç güç beslemesi kablo gurubu takılır : )?

değerli bilal bu konuda yeterli araştırma yapmamışsın kardeş. şimdi tam fırsatı. desktop bilgisayar nasıl toplanır sakince makaleler okumalı videolar izlemelisin.
örneğin sana bir soru psu dan anakarta kaç güç beslemesi kablo gurubu takılır : )?

yaw hacı :) bildiğin bir şey varda söylemiyorsan söyle bileyim yani çünkü çalışıp çalışmadığını bilmek istiyorum hepsi bu :)

yaw hacı :) bildiğin bir şey varda söylemiyorsan söyle bileyim yani çünkü çalışıp çalışmadığını bilmek istiyorum hepsi bu :)
işlemci olmadan çalışmaz boşa uğraşıyorsun buna inan. kaygım karta zarar vereceksin. ayrıca işlemci atx 8 pin dahi takmamışsın. bu hali ile işlemci ve fanını taksan da çalışmaz.

Tam olarak neyi calıştırmayı düşünüyorsun anlamadım ledleri yanıyor zaten çalışıyor işte aygıt BIOS'u görmek istiyorsan işlemci takman gerekli

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

şunu izler misiniz bu adam işlemci pini takılı olmadığı halde kısa devre ile ana kart çalışıyor

izledim. senin hikaye ile benzerliği hiç yok. fanın dönmesi sana kartın çalıştığını düşündürmüş olabilir.
videonun amacı kapasatörden kaynaklı kısadevreyi tesbit amaçlanmış ve mantık/elektronik ve dahi doğa yasalarına aykırı değil.

izledim. senin hikaye ile benzerliği hiç yok. fanın dönmesi sana kartın çalıştığını düşündürmüş olabilir.
videonun amacı kapasatörden kaynaklı kısadevreyi tesbit amaçlanmış ve mantık/elektronik ve dahi doğa yasalarına aykırı değil.

tamam tespit yaparken bile cpu pinleri takılı değil bu şekilde bile anakart kısa devre ile çalışmış bende çalıştırıp takılı olan ramin rgb aydınlatması nasıl diye bakmak istiyorum hepsi bu :)

tamam tespit yaparken bile cpu pinleri takılı değil bu şekilde bile anakart kısa devre ile çalışmış bende çalıştırıp takılı olan ramin rgb aydınlatması nasıl diye bakmak istiyorum hepsi bu :)
yanlış tesbit anakart çalışmadı, psu fana enerji gönderdi. enerjisini baskılayan anakart işlemci departmanındaki kapasatör iptal edilerek kısadevre önlendi.
ders notun olsun kardeş: anakart üzerinde olması gereken temel bileşenler nedir?
bunlar olmadan anakart çalışmaz.

yanlış tesbit anakart çalışmadı, psu fana enerji gönderdi. enerjisini baskılayan anakart işlemci departmanındaki kapasatör iptal edilerek kısadevre önlendi.
ders notun olsun kardeş: anakart üzerinde olması gereken temel bileşenler nedir?
bunlar olmadan anakart çalışmaz.

tamam vazgeçtim ellemiyorum çalışmasın dursun öyle :) boş verin.

işlemci ve işlemci fanı düzgün sakin montaj edilince ve işlemci beslemesi (senin kartta 8 pin) takılınca çalışacak. hayırlı olsun : )

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı