ASUS Strix R9 380 DirectCU II OC Edition İncelemesi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

ASUS R9 380 DirectCU II Strix OC Edition incelemesinde yeni AMD’nin R9 300 ailesindeki teknolojilere ve ASUS’un Auto Extreme üretim kalitesine yakından bakıyoruz… Uzun süredir beklenen AMD R9 300 ailesi artık bizlerle. Çok yakında mağazalarda göreceğimiz ekran kartları, AMD’nin partnerleri tarafından üretildi ve yola çıktı. Bize ulaşan ilk 300 serisi inceleme örneği aynı zamanda ASUS’un

ASUS Strix R9 380 DirectCU II OC Edition İncelemesi Technopat

1285112.gif

Daha fazlası...

Teşekkür ederiz :) Bir de internet arızası olmasaydı dün yayınlayacaktık ama ziyanı yok, geçen sürede başka incelemeleri de tamamladık, yayına hazırlıyoruz. İyi seyirler dileriz.

Zenfone 2 incelemesini de tamamladık. Tam sona geldiğimizde lansman gününden bir gün öncesindeydik, bekleyip fiyatı da görelim, kapsamlı bir sonuç değerlendirme yapalım istedik. Şimdi gönül rahatlığıyla bitirmiş olduk, yayına hazırlanıyor, teknik bir aksaklık olmazsa bu haftasonu yayında olacak.

Abilerim sosyalde konuyu görünce inanılmaz heyecanlandım ve direkt Youtube'a girdim. İnceleme kesinlikle müthiş olmuş ancak oyun performans incelemeleri düşük kalmış. R9 280X ile karşılaştırmak için bir inceleme bekliyordum o yüzden heyecanlandım ancak 1080P 'de ayarları yükseltmediğiniz için karşılaştırmayı yapamadım :) Benim şimdi Asus R9 280X garantide ve Vatan'a iade edeceğim. MSI R9 280X almayı planlıyordum. Benim şimdi R9 380 mi R9 280X 'mi almam lazım ? @Ali Güngör

Nvidia tarafında GTX 960'a rakip olarak konumlandırıldı ve yüzde 10 civarında daha güçlü, bu bağlamda orta üst diyebiliriz. R9 390 - GTX 970, R9 390X - GTX 980 gibi bir durum var ama inceleyince emin olacağız. R9 380'in 2 GB ve 4 GB sürümlerini kullanıcılar fiyat olarak GTX 960'ın 2 GB ve 4 GB sürümleriyle karşılaştıracaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı